Oxyworld Baník Chomutov - SK Olympik Mělník

Jan Nejedlý (Chomutov): “V pátek nás čeká poslední kolo základní části proti Mělníku. O motivaci máme postaráno, protože se chceme umístit v tabulce co nejvýše a víme, že když budeme bodovat, posuneme se na páté místo v tabulce. Zároveň chceme odčinit posledně nevydařená utkání a zakončit základní část před domácím publikem vítězně.”

Jiří Vokoun (Olympik Mělník): „Čeká nás poslední utkání sezóny v Chomutově, který bojuje o 5. místo a rozhodně nás nečeká nic lehkého. Ale jedeme tam s tím nejlepším, co máme, urvat body a udělat vítěznou tečku za ne moc povedenou sezónou.”
____________________________________
pátek 8.3.2024 20:00 SH Chomutov

SK Slavia Praha - SKUP Olomouc

Lukáš Kuča (Slavia): "Jsme rádi, že my mladší hráči od trenéra dostáváme tolik šancí nejenom na tréninku, ale i v zápasech. Čeká nás poslední utkání v základní části, kde bychom měli dostat větší prostor. Těšíme se na to, i když víme, že to bude hodně fyzický zápas s řadou soubojů o míč. Já osobně věřím, že už to protrhu a padne tam nějaký kanadský bod. Budeme chtít se na play off naladit přesvědčivým výkonem."

Lukáš Kočiš (SKUP Olomouc): "Čeká nás poslední utkání letošní nepovedené sezony. Pokusíme se v Praze udělat co nejlepší výsledek."
____________________________________
pátek 8.3.2024 20:00 SH Slavia

SK Interobal Plzeň - Žabinští Vlci Brno

Michal Holý (Interobal): "V pátek se chceme rozloučit se základní částí výhrou a dobře se naladit na play-off. Pokud Liberec nezvítězí na Helasu, tak budeme mít Vlky hned i ve čtvrtfinále play-off, takže aspoň budeme moci vidět, v jaké formě hrají a nachystat se na ně."

Michal Letzel (ŽV Brno): "Do Plzně pravděpodobně nepojedeme zcela kompletní, přesto se pokusíme odehrát dobrý zápas."
____________________________________
pátek 8.3.2024 20:00 SH Lokomotiva

Helas Brno - FTZS Liberec

Tarik Lukšija (Helas Brno): „V pátek nás čeká poslední utkání základní části. Musíme se vyvarovat výkonu jako byl v prvním poločase proti Mělníku. Čeká nás Liberec, který je posílený o šikovné brazilské hráče a určitě nám nedají nic zadarmo. My se budeme soustředit na svoji hru a na splnění taktických pokynů. Chceme základní část dokončit ziskem tří bodů na domácí půdě a naladit se tak na play-off.”

Jakub Dlask (FTZS Liberec): “Když se spojí cesta do Brna a siný tým Helasu, tak víme, že nás nečeká nic lehkého. Jde o kompaktní mančaft, který předvádí dlouhodobě dobré výkony a pohlednou hru. Do Brna jedeme s jediným záměrem. Chceme si odvést tři body.”
____________________________________
pátek 8.3.2024 20:00 SH Vodova

FK Chrudim - Rapid Ústí nad Labem

Max (FK Chrudim): “Jde sice o poslední utkání základní části, ale zakrátko začne play off, takže nemůžeme a ani nechceme vypadnout z tempa. Naopak musíme pokračovat v našich výkonech a doufám, že to v pátek potvrdíme. Budeme hrát doma, před našimi fanoušky, takže do něho půjdeme naplno a s jasným cílem zvítězit.

Jiří Zápotocký (Rapid Ústí): "V pátek nás čeká poslední zápas sezóny proti jednomu z aspirantů na ligový titul - Chrudimi. Budeme se chtít s touto sezónou rozloučit co nejlepším možným výkonem, i když víme, že Chrudim je velmi nepříjemná a nenechá nám ani centimetr místa."

___________________________________

pátek 8.3.2024 20:00 SH Heřmanův Městec

 

Další aktuality

Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol
Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol 01.05.2024

Evertonova kompletace hattricku završila druhé vítězství Chrudimi v sérii s Helasem se stejným skórem 6:0. Dvě branky přidal Radim Záruba a jednu Pavel Drozd. Východočeši mohou v pátek v Heřmanově Městci postoupit do finále, ve kterém si již své místo vybojoval Interobal Plzeň.

Vnuk rozhodl v závěru a Plzeň je ve finále!
Vnuk rozhodl v závěru a Plzeň je ve finále! 30.04.2024

Interobal Plzeň je prvním finalistou! Se Slavií ve třetím duelu vedl o poločase 2:0, sešívaní ale po změně stran zabrali, vyrovnali na 2:2 a pak také na 3:3. Při závěrečné power play ale rozhodl Tomáš Vnuk čtyřicet vteřin před koncem o postupu Interobalu do finále.

Z kabiny: Plzeň se v ůterý může stát prvním finalistou
Z kabiny: Plzeň se v ůterý může stát prvním finalistou 29.04.2024

Interobal Plzeň má v úterý první mečbol na postup do finále. Po vítězství 10:6 na domácí palubovce vyhrál úřadující mistr 5:1 také v Edenu. V úterý od 20:10 tak začne zápas, po kterém můžeme poznat prvního finalistu. Co zaznělo z obou kabin?