SK Slavia Praha - International FC Kadaň

Zdeněk Sláma (hrající trenér Slavie): "Potvrdili jsme si třetí místo, ale musíme pokračovat v zodpovědných výkonech jako proti Liberci tak, abychom měli nastavené hlavy správně na play off, zodpovědně zezadu. Kadaň nebude tak běhavým soupeřem jako Liberec, ale bude zkušenější do obrany. Začali s námi trénovat kluci ze zlaté juniorky, věřím, že někdo z nich dostane prostor hrát."

Michal Salák (hrající trenér Kadaně): "Po Plzni a Chrudimi nás čeká Slavia. Rozhodně to nebude o nic lehčí zápas než ty dva předešlé. Slavia se prezentuje fyzicky náročným futsalem. Její hráči se snaží být pořád v pohybu a tomu se musíme vyrovnat. Před play off nás nemohla prověřit lepší mužstva než první tři v tabulce. Uvidíme, jak zápas dopadne a na koho nakonec půjdeme v play off. Moc se na zápas těším, jelikož tam mám kamarády. Jen doufám, že jako při prvním zápase nám Ondra Míča nedá gol."

______________________________________
Pá 20:00 | SH Slavia

FC Rapid Ústí nad Labem - SK Interobal Plzeň

Martin Gajdoš (Rapid Ústí): “V pátek nás čeká fyzicky náročné utkání proti Plzni, za kterou hraje plná řada reprezentantů a brazilských kouzelníků. Jsme si vědomi kvalit, které soupeř má. Nicméně uděláme všechno pro to, aby jsme ze sebe odevzdali 100%.”

Peter Kozár (Interobal Plzeň): "Domácí bojují o play off, a tak očekávám velmi zajímavý souboj, kde nedostaneme zadarmo jediný míč. Věřím ale v to, že budeme diktovat tempo hry a dovezeme tři body."
______________________________________
Pá 20:00 | SH Sluneta

Žabinští Vlci Brno - Oxyworld Baník Chomutov

Michal Letzel (ŽV Brno): "První zápas v Chomutově měl málo vídaný průběh, my ho nakonec prohráli 7:8 a tahle porážka nás velmi mrzela. V pátek očekávám kvalitní a vyrovnaný zápas, mohlo by padnout opět hodně branek a pevně věřím, že jich dáme alespoň o jednu víc než Baník.

Radek Jelínek (Chomutov): “Čeká nás těžké utkání v dalekém Brně. Vlci bojují o play off, takže budou chtít na 100% vyhrát. My do Brna jedeme, abychom jim znepříjemnili zápas a odvezli si nejlépe všechny body domů. Budeme chtít navázat na zápas s Helasem, kde jsme ukázali velmi dobrý výkon.”
______________________________________
Pá 20:00 | SH Modřice

SKUP Olomouc - FK Chrudim

Marek Kalina (SKUP Olomouc): "Určitě se na zápas s lídrem tabulky těšíme, ale nechceme z toho udělat před domácím publikem frašku jako v předchozích dvou utkáních. Tento zápas bychom chtěli odehrát se cti a nedat Chrudimi nic zdarma. Věřím tomu, že když se sejdeme, můžeme klidně i potrápit. Tímto můžu jen poprosit fanoušky, ať prijdou na poslední domácí zápas v hojném počtu a naposledy nás v domácím prostředí ženou za úspěchem."

Everton (FK Chrudim): “Olomouc hraje doma a bude se určitě chtít rozloučit s první ligou před vlastními fanoušky důstojně. My nekoukáme na to, kolik jí Plzeň dala branek. Prostě k zápasu přistoupíme jako ke každému jinému a budeme hrát to nejlepší, co umíme. Věřím, že tam podáme dobrý výkon podtržený ziskem tří bodů.”
______________________________________
Pá 20:00 | SH Velká Bystřice

SK Olympik Mělník - Helas Brno

Josef Gabčo (Olympik Mělník): „Čeká nás předposlední kolo a stále bojujeme o play off, ale nečeká nás lehký úkol. Brno je těžký soupeř, ale určitě to budeme chtít zvládnout a vyhrát a stále pomýšlet na play off.”

Lukáš Perina (Helas Brno): „Do Mělníku jedeme potvrdit 4. místo a odčinit porážku z domácí palubovky. I přes náročnou cestu věřím, že náš cíl splníme a domů pojedeme spokojení.”
______________________________________
Pá 20:00 | SH Mělník

Další aktuality

Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku!
Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku! 27.04.2024

V pátek 26.4.2024 se neodehrálo druhé utkání semifinálové série s Helasem Brno z důvodu zdravotních potíží chrudimského kapitána Matěje Slováčka. Nyní vám přinášíme informace, jak se bude celá série dále vyvíjet.

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.