SK Slavia Praha - FTZS Liberec

Tomáš Kuchta (Slavia): "V pátek nás čeká první ze série domácích zápasů, který budeme určitě chtít zvládnout za tři body po zaváhání na venkovních hřištích. Liberec je nepříjemný tým s šikovnými Brazilci a mladými hráči, kteří nám nedají nic zadarmo. Oproti poslednímu zápasu musíme vše zrychlit a proměňovat šance, ale také je to možnost si něco vyzkoušet do blížícího se play off."

Tomáš Jelínek (FTZS Liberec): “Ty dva zápasy jsme hodili za hlavu a soustředíme se plně na Slavii. Za námi se situace mírně komplikuje, takže pokud si nechceme nechat ujít play off, tak musíme ještě posbírat nějaké body. Musíme jít do zápasu s tím, že chceme vyhrát a přidat k tomu nasazení, bojovnost a poctivost na hřišti.”
_______________________________________
pátek 23.2.2024 20:00 | SH Slavia

Interobal Plzeň - SKUP Olomouc

Adam Knobloch (Interobal): "Čeká nás zápas s Olomoucí, která potrápila mnoho soupeřů. Musíme dobře zregenerovat a připravit tak, abychom to zvládli vítězně."

Jan Křižák (SKUP Olomouc): "Jsme připraveni ukázat naši nejlepší hru a bojovat o každý míč. Uděláme v Plzni maximum pro co nejlepší výsledek."
_______________________________________
pátek 23.2.2024 19:00 | SH Lokomotiva

FK Chrudim - International FC Kadaň

Everton (FK Chrudim) ,,Bude to těžký zápas, kde se musíme plně koncentrovat a vnutit svůj rytmus od začátku hry. Kadaň má kvalitní hráče. Soupeře respektujeme, ale svoji hru zavedeme do praxe, abychom si udrželi náskok v soutěži. S každým zápasem rosteme a hledáme vítězství."

Caio (Inter Kadaň): “Chrudim je samozřejmě favorit, ovšem my se žádného ze soupeřů nebojíme a snažíme se nechat na hřišti vše. V sobotu tomu nebude jinak a uvidíme, na jaký výsledek to bude stačit. Věřím, že dokážeme kvalitního soupeře potrápit."
_______________________________________
sobota 24.2.2024 19:00 | SH Heřmanův Městec

Oxyworld Baník Chomutov - Helas Brno

Jan Brič (trenér Chomutova): “S Brnem hrajeme defacto o čtvrtou příčku a tím pádem o lepší postavení pro play off, proto musíme v neděli na hřišti nechat vše. Budeme sice v poněkud oslabené sestavě, ale věřím, že se kluci semknou a zraněné hráče nahradí náš široký kádr. Proto budeme opět potřebovat podporu z hlediště, a proto chci pozvat všechny fanoušky, aby dorazili v neděli na 19. hodinu do městské sportovní haly v Chomutově.”

David Cupák (Helas Brno): „V neděli nás čeká cesta do Chomutova, který je v tabulce kousek za námi. Pokud je Chomutov někde silný, tak je to určitě na domácí palubovce, kde je vždy ženou za vítězstvím skvělí fanoušci. Chomutov má mladé a šikovné hráče, které doplňují zkušení hráči Klíma a Krok. Myslím si, že to bude velmi zajímavé utkání, ve kterém budou rozhodovat maličkosti. Abychom uhájili 4.místo do play off, tak musíme v Chomutově vyhrát. Musíme vycházet z dobré defenzivní práce celého týmu a potom můžeme být úspěšní. Do týmu se postupně vrací marodka, což je dobrá zpráva před koncem základní části.”
_______________________________________
neděle 25.2.2024 19:00 | SH Chomutov


Žabinští Vlci Brno - FC Rapid Ústí nad Labem

Michal Letzel (předseda ŽV Brno): „V minulém kole jsme zvládli duel v Olomouci a zajistili si tak definitivu prvoligové příslušnosti do příštího ročníku. Teď stojíme před dalším dílčím cílem, kterým je postup do nadstavbové části. K jeho dosažení musíme být úspěšní v nadcházejících dvou domácích zápasech. Předpokládám, že pondělní utkání s Rapidem bude bojem o každý metr palubovky, šance vidím 50:50 a rozhodovat mohou maličkosti nebo pouze štěstí. Tak jako byl náš zápas v minulém kole přímým soubojem o záchranu, tak pondělní utkání považuji naopak za přímý souboj o postup do play off!“
_______________________________________
pondělí 26.2.2024 19:30 | SH Modřice

Další aktuality

Daněk zůstává v Itálii, Hůla bude hrát ve Španělsku, Klečka do Plzně
Daněk zůstává v Itálii, Hůla bude hrát ve Španělsku, Klečka do Plzně 25.07.2024

Reprezentační brankář Ondřej Daněk prodloužil svoji smlouvu s italským klubem ASD Mascalucia a bude i v příští sezoně hrát v Serii A2 elite, tedy druhou italskou ligu. Na jeho návrat do 1. Futsal ligy si tak budeme muset ještě počkat.

Helas Brno mění po 42 letech vedení,  propojuje se s akademií Orla Řečkovice
Helas Brno mění po 42 letech vedení, propojuje se s akademií Orla Řečkovice 04.07.2024

Legendární prvoligový klub Helas Brno, jenž se řadí mezi nejstarší tuzemské futsalové značky, mění po 42 letech majitele. Zakladatel Jan Loup předává štafetu novému pětičlennému vedení.

David Ploc: Cílem Klokanů je zabudování se v 1. Futsal lize
David Ploc: Cílem Klokanů je zabudování se v 1. Futsal lize 04.07.2024

Vedení futsalových Klokanů finišuje přípravy před startem letní přípravy na nejvyšší futsalovou soutěž. Při té příležitosti jsme vyzpovídali ředitele a zároveň hráče našeho klubu, Davida Ploce. Ten nám poodkryl, jak se zrodil administrativní postup do nejvyšší soutěže, klubové cíle pro nadcházející sezónu a také zmínil jednu z velkých věcí, která v létě Klokany čeká.