Před zraky zaplněné univerzitní haly a před televizními kamerami se včera odehrálo 19. kolo nejvyšší futsalové ligy.    V prvním poločase jsme mohli vidět skvělou futsalovou podívanou v podání obou týmu. Je důležité zmínit start patnáctiletého Simona Filipského, který v prvním poločase mnohokrát podržel olomoucký tým.

Do druhé půle vstoupili hráči pod vedením hrajícího trenéra Martina Janečky podstatně hůře, než do první půle a po mnoha individuálních chybách se začal bortit sen o udržení se mezi futsalovou smetánkou. Konec utkání už byl poté spíše exhibici v podání soupeře z Brna.

Všem fanouškům velmi děkujeme za skvělou atmosféru, kterou včera vytvořili a doufáme, že nám budete věrni i v budoucnu!

Ohlasy aktérů:

Nikolas Tilkeridis (SKUP Olomouc): "Byla to poslední kapka celé špatné sezony. Výsledek hovoří za vše, tato kapitola se uzavírá, uvidíme, co bude dál. Za stavu 4:4 jsme ještě mohli zápas zvrátit, ale z naší strany tam bylo strašně moc indviduálních chyb a je z toho jednoznačný výsledek."

Petr Pfeffer (ŽV Brno): "Ze začátku to byl takový zápas nahoru dolů, bylo to trochu zběsilé. Pak jsme si už sedli. Můj hattrick? Jsem rád, že mi to tam kluci takhle nachystali, byl by to hřích to nedat. Rád bych poděkoval i našim fanouškům, kteří s námi jezdí po celé republice, byli i v Ústí. Jsme za jejich podporu strašně rádi."

|STATISTIKY

Další aktuality

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.

Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol
Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol 26.04.2024

V pátek večer jsou na programu druhé zápasy semifinále. Chrudim vyráží do Brna a Plzeň do pražského Edenu se stejným cílem - vyhrát podruhé a získat mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?