To, že celé utkání bude velmi divoké napověděl už samotný začátek utkání. V deváté minutě se Plzeň těšila náskoku tří branek, a to díky trefám Křivánka, Buchty a Vitinha.

Na tento velmi rychlý start navázal Kaká, který se v tomto utkání prosadil hned dvakrát. Technicky vzato třikrát, jelikož jediná liberecká branka byla právě z dílny tohoto hráče Plzně, který tak na své konto připsal vlastní branku.

Ani ve druhé půli se neudála žádná zásadní změna. Interval měl utkání zcela pod kontrolou, jakkoli několik šancí museli likvidovat až golmani. Nejlepšími střelci týmu se tak stali Kaká, Křivánek a Mikuš, kteří zaznamenali shodně po dvou brankách.

Interobal ale čeká velmi náročný týden. V úterý se představí na půdě Brna, 18.2. pak na půdě Kadaně.

Ohlasy aktérů: 

Gabriel Rick (Interobal Plzeň): "Celé utkání jsme zvládli dobře a měli jsme ho pod kontrolou. Liberec byl ale velmi aktivní a dost šanci zlikvidovali golmani. Pro nás to bylo vydařené utkání."

Jakub Žoček (kapitán FTZS): “Do zápasu jsme vkročili odvážně, snažili jsme se hrát futsal. Bohužel nás soupeř rychle potrestal dvěma góly a vlastně celý zápas jsme prohrávali. Výsledek tomu asi neodpovídá, ale na na hřišti jsme nechali všechno a snažili se hrát kombinačně a něco tvořit. Bohužel takhle kvalitní soupeř potrestá každou chybu. Plzni gratuluji k výhře a my jedeme dál. Kluky i přes nepříznivý výsledek chválím za nasazení a bojovnost.”

|STATISTIKY

Další aktuality

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.

Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol
Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol 26.04.2024

V pátek večer jsou na programu druhé zápasy semifinále. Chrudim vyráží do Brna a Plzeň do pražského Edenu se stejným cílem - vyhrát podruhé a získat mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?