SK Interobal Plzeň - FTZS Liberec

Michal Holý (Interobal) k pátečnímu dvojzápasu v Plzni: "Jerigu přeji záchranu a věřím, že Spartu porazí stejně jako se to povedlo nám v loňské semifinálové sérii, ačkoli už tedy má Sparta úplně jiné mužstvo než v loňské sezoně. Nás proti Liberci nečeká nic jednoduchého. Musíme se hlavně srovnat s časovým posunem po návratu z Číny. Věřím, že diváci opět vytvoří na Lokádě skvělou atmosféru tak jak je v posledních letech zvykem a šest bodů zůstane doma."

Jakub Dlask (FTZS Liberec): “Po sérii hratelných zápasů nás čeká opět velká prověrka v podobě Plzně. Známe jejich sílu a kvalitu kádru. Do zápasu půjdeme s odhodláním a maximálním nasazením. Nesmí nás zlomit případné inkasované branky, naopak musíme hrát koncentrovaně celých čtyřicet minut.”
______________________________________
Pá 9. 2. 2024 20:30 | SH Lokomotiva

FC Rapid Ústí nad Labem - SKUP Olomouc

Matěj Vondrka (Rapid): “Máme před sebou velmi důležité domácí utkání a naším cílem je získat plný počet bodů. Na domácí palubovce jsme silní a věříme, že máme stále šanci dostat se do play off. V posledním zápase v Kadani nám body utekly v posledních vteřinách, ale nyní máme příležitost tuto ztrátu napravit. S podporou našich fantastických fanoušků věřím, že se nám to podaří.”

Radek Janečka (brankář SKUP Olomouc): "Do Ústí pojedeme s cílem porvat se o první venkovní body. Pokud se vyvarujeme laciných chyb a zlepšíme zakončení, tak určitě můžeme nějaký bodík přivést."
______________________________________
Pá 9. 2. 2024 20:30 | SH Sluneta

SK Slavia Praha - Helas Brno

Adam Vondráček (brankář Slavie): "Po reprezentační pauze se chceme vrátit na vítěznou vlnu a odčinit zaváhání v Chomutově. S Helasem jde o souboj o průběžně třetí místo, které je pro nás důležité jako výchozí pozice pro play off. Doufám, že se kluci vrátí dobře vyladěni a rychle se aklimatizují zpět z Číny na pražské podmínky. Věřím, že body zůstanou doma v Edenu!"

David Cupák (Helas Brno): „V pátek nás čeká další zápas, který pro nás bude velmi důležitý ohledně postavení pro play off. Už teď víme, že nebudeme kompletní, jelikož máme hodně kluků nemocných, ale i tak jedeme do Prahy pro tři body, které by nám velmi pomohly. Slavie se tuto sezonu prezentuje velmi dobrou hrou a zónovou obranou, na kterou se budeme chtít připravit, navíc na posledním reprezentačním srazu měla v nominaci hned pět hráčů, tudíž kvalita hráčů je na velmi vysoké úrovni. Pro nás to bude i zápas, abychom si ověřili, jak na tom jsme.”
______________________________________
Pá 9. 2. 2024 20:00 | SH Slavia

FK Chrudim - SK Olympik Mělník

Max (FK Chrudim): „Po dlouhé době budeme hrát doma, na naše fanoušky se těšíme. Trénujeme a připravujeme se stoprocentně na každé utkání. Soupeř bojuje o postup do play-off, to znamená dobrý zápas pro fanoušky. Těšíme se.”

Jiří Vokoun (Olympik Mělník): „V sobotu zajíždíme k vedoucímu celku ligy do Chrudimi. Nečeká nás nic lehkého. V poslední době se nám nedaří, tak jak bychom čekali. Do Chrudimi jedeme uhrát to nejlepší, co bude v našich silách a doufat v zázrak, že se nám podaří uhrát nějaký bod. Pojedeme tam znovu bez některých hráčů, kteří mají karetní tresty, nebo jiné problémy.”
______________________________________
So 10. 2. 2024 18:00 | SH Heřmanův Městec

Žabinští Vlci Brno - FC International Kadaň

Martin Chroust (kapitán ŽV Brno): "Povedeným utkáním v Liberci jsme si dodali sebevědomí do následujících zápasů, v kterých chceme rozhodně bodovat a zamíchat tak kartami na místech zaručujících účast v playoff. Aby se to podařilo, musíme předvést stejné nasazení a zodpovědnost. Kadaň opírá svou hru o silného pivota, z jehož hry umí dokonale těžit jeho spoluhráči. Uhlídat tento herní styl, stejně jako případnou powerplay, bude v zápase klíčové."

Vitinho (Kadaň): “V posledních utkáních jsme dokázali vítězit a tuto sérii chceme rozhodně prodloužit také v Brně. Čeká nás úplně jiné utkání než proti Ústí, ale věřím, že se na agresivnější hru Brna dokážeme připravit.”
______________________________________
Po 12. 2. 2024 19:30 | SH Modřice

Další aktuality

Daněk zůstává v Itálii, Hůla bude hrát ve Španělsku, Klečka do Plzně
Daněk zůstává v Itálii, Hůla bude hrát ve Španělsku, Klečka do Plzně 25.07.2024

Reprezentační brankář Ondřej Daněk prodloužil svoji smlouvu s italským klubem ASD Mascalucia a bude i v příští sezoně hrát v Serii A2 elite, tedy druhou italskou ligu. Na jeho návrat do 1. Futsal ligy si tak budeme muset ještě počkat.

Helas Brno mění po 42 letech vedení,  propojuje se s akademií Orla Řečkovice
Helas Brno mění po 42 letech vedení, propojuje se s akademií Orla Řečkovice 04.07.2024

Legendární prvoligový klub Helas Brno, jenž se řadí mezi nejstarší tuzemské futsalové značky, mění po 42 letech majitele. Zakladatel Jan Loup předává štafetu novému pětičlennému vedení.

David Ploc: Cílem Klokanů je zabudování se v 1. Futsal lize
David Ploc: Cílem Klokanů je zabudování se v 1. Futsal lize 04.07.2024

Vedení futsalových Klokanů finišuje přípravy před startem letní přípravy na nejvyšší futsalovou soutěž. Při té příležitosti jsme vyzpovídali ředitele a zároveň hráče našeho klubu, Davida Ploce. Ten nám poodkryl, jak se zrodil administrativní postup do nejvyšší soutěže, klubové cíle pro nadcházející sezónu a také zmínil jednu z velkých věcí, která v létě Klokany čeká.