SK Interobal Plzeň - FTZS Liberec

Michal Holý (Interobal) k pátečnímu dvojzápasu v Plzni: "Jerigu přeji záchranu a věřím, že Spartu porazí stejně jako se to povedlo nám v loňské semifinálové sérii, ačkoli už tedy má Sparta úplně jiné mužstvo než v loňské sezoně. Nás proti Liberci nečeká nic jednoduchého. Musíme se hlavně srovnat s časovým posunem po návratu z Číny. Věřím, že diváci opět vytvoří na Lokádě skvělou atmosféru tak jak je v posledních letech zvykem a šest bodů zůstane doma."

Jakub Dlask (FTZS Liberec): “Po sérii hratelných zápasů nás čeká opět velká prověrka v podobě Plzně. Známe jejich sílu a kvalitu kádru. Do zápasu půjdeme s odhodláním a maximálním nasazením. Nesmí nás zlomit případné inkasované branky, naopak musíme hrát koncentrovaně celých čtyřicet minut.”
______________________________________
Pá 9. 2. 2024 20:30 | SH Lokomotiva

FC Rapid Ústí nad Labem - SKUP Olomouc

Matěj Vondrka (Rapid): “Máme před sebou velmi důležité domácí utkání a naším cílem je získat plný počet bodů. Na domácí palubovce jsme silní a věříme, že máme stále šanci dostat se do play off. V posledním zápase v Kadani nám body utekly v posledních vteřinách, ale nyní máme příležitost tuto ztrátu napravit. S podporou našich fantastických fanoušků věřím, že se nám to podaří.”

Radek Janečka (brankář SKUP Olomouc): "Do Ústí pojedeme s cílem porvat se o první venkovní body. Pokud se vyvarujeme laciných chyb a zlepšíme zakončení, tak určitě můžeme nějaký bodík přivést."
______________________________________
Pá 9. 2. 2024 20:30 | SH Sluneta

SK Slavia Praha - Helas Brno

Adam Vondráček (brankář Slavie): "Po reprezentační pauze se chceme vrátit na vítěznou vlnu a odčinit zaváhání v Chomutově. S Helasem jde o souboj o průběžně třetí místo, které je pro nás důležité jako výchozí pozice pro play off. Doufám, že se kluci vrátí dobře vyladěni a rychle se aklimatizují zpět z Číny na pražské podmínky. Věřím, že body zůstanou doma v Edenu!"

David Cupák (Helas Brno): „V pátek nás čeká další zápas, který pro nás bude velmi důležitý ohledně postavení pro play off. Už teď víme, že nebudeme kompletní, jelikož máme hodně kluků nemocných, ale i tak jedeme do Prahy pro tři body, které by nám velmi pomohly. Slavie se tuto sezonu prezentuje velmi dobrou hrou a zónovou obranou, na kterou se budeme chtít připravit, navíc na posledním reprezentačním srazu měla v nominaci hned pět hráčů, tudíž kvalita hráčů je na velmi vysoké úrovni. Pro nás to bude i zápas, abychom si ověřili, jak na tom jsme.”
______________________________________
Pá 9. 2. 2024 20:00 | SH Slavia

FK Chrudim - SK Olympik Mělník

Max (FK Chrudim): „Po dlouhé době budeme hrát doma, na naše fanoušky se těšíme. Trénujeme a připravujeme se stoprocentně na každé utkání. Soupeř bojuje o postup do play-off, to znamená dobrý zápas pro fanoušky. Těšíme se.”

Jiří Vokoun (Olympik Mělník): „V sobotu zajíždíme k vedoucímu celku ligy do Chrudimi. Nečeká nás nic lehkého. V poslední době se nám nedaří, tak jak bychom čekali. Do Chrudimi jedeme uhrát to nejlepší, co bude v našich silách a doufat v zázrak, že se nám podaří uhrát nějaký bod. Pojedeme tam znovu bez některých hráčů, kteří mají karetní tresty, nebo jiné problémy.”
______________________________________
So 10. 2. 2024 18:00 | SH Heřmanův Městec

Žabinští Vlci Brno - FC International Kadaň

Martin Chroust (kapitán ŽV Brno): "Povedeným utkáním v Liberci jsme si dodali sebevědomí do následujících zápasů, v kterých chceme rozhodně bodovat a zamíchat tak kartami na místech zaručujících účast v playoff. Aby se to podařilo, musíme předvést stejné nasazení a zodpovědnost. Kadaň opírá svou hru o silného pivota, z jehož hry umí dokonale těžit jeho spoluhráči. Uhlídat tento herní styl, stejně jako případnou powerplay, bude v zápase klíčové."

Vitinho (Kadaň): “V posledních utkáních jsme dokázali vítězit a tuto sérii chceme rozhodně prodloužit také v Brně. Čeká nás úplně jiné utkání než proti Ústí, ale věřím, že se na agresivnější hru Brna dokážeme připravit.”
______________________________________
Po 12. 2. 2024 19:30 | SH Modřice

Další aktuality

Bohemians slaví první historickou výhru!
Bohemians slaví první historickou výhru! 06.09.2024

Bohemians slaví první historickou výhru v 1. Futsal lize! V domácí hale sice prohrávali s Chomutovem 3:5, ale pak Klokani nastříleli šest branek a vyhráli 9:5! Kosina, Lízálek a Nekvasil dali po dvou brankách, jedním gólem k prvním třem bodům přispěli Hora, V. Holub a O. Holub.

Kadaň vyhrála v Mělníce a vede tabulku
Kadaň vyhrála v Mělníce a vede tabulku 06.09.2024

Čtyři branky brazilských hráčů zajistily další tři body pro zatím stoprocentní Inter Kadaň. Domácí Mělník dokázal snížit až v závěru na 1:4. Severočeši se po dvou kolech vyšvlihli do čela tabulky.

Rapid podruhé v sezoně remizoval. Překvapil v Brně
Rapid podruhé v sezoně remizoval. Překvapil v Brně 06.09.2024

Dva střelci zařídili v pátek večer v Brně remízu 2:2. Domácí Helas Brno před zraky nového vedení pouze remizoval s ústeckým Rapidem 2:2. Za domácí se dvakrát trefil Perina, za hosty Brazilec Hernandez.