Pro domácí byl zklamáním nejen výsledek. Podle trenéra Jakuba Němce se v utkání potvrdily jeho obavy.

„Kadaň v sestavě bez Brazilců byla pro nás horší než s nimi. Zápas byl jen o tom, jestli se nám podaří dát góly do zatažené obrany Kadaně. Hráli jsme ale tak pomalu, že jsme neměli šanci se prosadit. Navíc Kadaň hru zpomalovala power play v celém zápase, takže utkání mělo kvalitu tak divize,“ popsal dění v hale Jakub Němec. „Remíza je pro oba týmy zasloužená, náš výkon je ale pro mě obrovské zklamání,” dodal.

Hostující hráč Jaroslav Holman neskrýval, že si oslabená sestava přijela pro bodový zisk. „Bohužel kvůli neproměňování brankových příležitostí jsme nedokázali vstřelit více branek a dvě stačily pouze na bod.”

Ke dvanáctému utkání aktuálního ročníku Mělničtí vyrazí v pátek 12. ledna do Olomouce, kterou doma přejeli 9:2.

Ohlasy aktérů

Jakub Němec (trenér Mělníku): „Přesně se ukázalo, čeho jsem se obával. Kadaň v sestavě bez Brazilců byla pro nás horší než s nimi. Zápas byl jen o tom, jestli se nám podaří dát góly do zatažené obrany Kadaně. Hráli jsme ale tak pomalu, že jsme neměli šanci se prosadit. Navíc Kadaň hru zpomalovala power play v celém zápase, takže utkání mělo kvalitu tak divize. Remíza je pro oba týmy zasloužená, náš výkon je ale pro mě obrovské zklamání.”

Jaroslav Holman (hráč Kadaně): "Dnes jsme v Mělníku hráli v oslabené sestavě, ale přesto jsme bojovali a chtěli zvítězit. Bohužel kvůli neproměňování brankových příležitostí jsme nedokázali vstřelit více branek a dvě vstřelené branky stačili pouze na bod."

| STATISTIKY

Další aktuality

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.

Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol
Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol 26.04.2024

V pátek večer jsou na programu druhé zápasy semifinále. Chrudim vyráží do Brna a Plzeň do pražského Edenu se stejným cílem - vyhrát podruhé a získat mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?