FC Rapid Ústí n. L. - SK Slavia Praha

Matěj Čapek (hráč, FC Rapid Ústí n. L.): „V pátek nás čeká poslední utkání roku 2023 proti Slavii. Před domácími fanoušky, kteří nám v průběhu sezóny vytvářejí v domácím prostředí skvělou atmosféru, chceme předvést dobrý výkon, potrápit favorizovaného soupeře a porvat se o co nejlepší výsledek. V minulosti jsme se Slavií již bodovali, tak proč to znovu nezopakovat."

Jan Křemen (hráč, SK Slavia Praha): „Jsem rád, že končí naše série výjezdů na venkovní zápasy, zdálo se to už nekonečné. Pokud to dotáhneme a vyhrajeme také nad Rapidem, tak tuto část sezony uzavřeme skvěle a budeme se jenom těšit na domácí zápasy v novém roce. Předpokládám, že soupeř se bude prezentovat futsalovým pojetím, mají na to hráče. Musíme být znovu od začátku plně koncentrovaní a prosadit se svojí kombinační hrou."
_____________________________
PÁ 20:30 | SH Sluneta

FK Chrudim - Žabinští Vlci Brno

André (hráč, FK Chrudim): „Hrajeme doma, jsme favority, půjde o poslední utkání před vánoční přestávkou, takže musíme opět nastoupit maximálně soustředěni a na stoprocentní výkon. Když předvedeme stejný výkon jako v minulém zápase, bude to paráda a mohli bychom zase potěšit naše fanoušky vysokým vítězstvím."
_________________________________
SO 18:00 | SH Heřmanův Městec

International FC Kadaň - Helas Brno

Caio (hráč, International FC Kadaň): „Víme, jak důležité je toto domácí utkání. Všichni si uvědomujeme, jak důležité je tento zápas vyhrát a začít dávat opět branky, abychom přinášeli opět radost našim skvělým fanouškům, kteří nás vždy podporují.”

Jiří Mužík (hráč, Helas Brno): „K poslednímu ligovému utkání letošního roku zajíždíme do Kadaně, kde budeme chtít napravit nepovedené poslední výsledky. V zápase se musíme vyvarovat laciných branek a dovézt do Brna 3 body.”
___________________________________________________
NE 16:00 | MSH Kadaň | živě na YouTube a ČT sport Plus

Oxyworld Baník Chomutov - SK Interobal Plzeň

Lukáš Krok (hráč, Oxyworld Baník Chomutov): „V neděli nás čeká poslední zápas v tomhle kalendářním roce na domácí palubovce. Do naší sportovní haly přijede asi nejlepší tým ligy z Plzně. Náš první zápas na plzeňské palubovce nedopadl vůbec dobře a to se v Chomutově budeme snažit odčinit. Plzeň má velké kvality, ale my jí nedáme nic zadarmo. Musím nás pochválit za odvedenou půlku sezony. Nemáme se vůbec za co stydět, že jako nováček ligy se nacházíme v tabulce tam, kde jsme. Proto vás zvu, pojďte si před vánočními svátky užít poslední futsalovou atmosféru v tomhle roce a přijďte nás podpořit v co největším počtu. Ještě jednou vám fanouškům děkujeme za skvělou účast a podporu.”

Tomáš Vnuk (hráč, SK Interobal Plzeň): „V neděli nás čeká poslední zápas letošního kalendářního roku, který byl nejúspěšnější v historii klubu a my ho budeme chtít zakončit vítězně. Chomutov bude těžším soupeřem, než byl u nás v prvním kole, ale i tak nic jiného než výhru nebereme.“
____________________________________
NE 19:00 | MSH Chomutov

Další aktuality

Daněk zůstává v Itálii, Hůla bude hrát ve Španělsku, Klečka do Plzně
Daněk zůstává v Itálii, Hůla bude hrát ve Španělsku, Klečka do Plzně 25.07.2024

Reprezentační brankář Ondřej Daněk prodloužil svoji smlouvu s italským klubem ASD Mascalucia a bude i v příští sezoně hrát v Serii A2 elite, tedy druhou italskou ligu. Na jeho návrat do 1. Futsal ligy si tak budeme muset ještě počkat.

Helas Brno mění po 42 letech vedení,  propojuje se s akademií Orla Řečkovice
Helas Brno mění po 42 letech vedení, propojuje se s akademií Orla Řečkovice 04.07.2024

Legendární prvoligový klub Helas Brno, jenž se řadí mezi nejstarší tuzemské futsalové značky, mění po 42 letech majitele. Zakladatel Jan Loup předává štafetu novému pětičlennému vedení.

David Ploc: Cílem Klokanů je zabudování se v 1. Futsal lize
David Ploc: Cílem Klokanů je zabudování se v 1. Futsal lize 04.07.2024

Vedení futsalových Klokanů finišuje přípravy před startem letní přípravy na nejvyšší futsalovou soutěž. Při té příležitosti jsme vyzpovídali ředitele a zároveň hráče našeho klubu, Davida Ploce. Ten nám poodkryl, jak se zrodil administrativní postup do nejvyšší soutěže, klubové cíle pro nadcházející sezónu a také zmínil jednu z velkých věcí, která v létě Klokany čeká.