„Dominovali jsme po celý zápas, zahráli si všichni, kteří s námi cestovali, a celkově jsme se dobře naladili i střelecky. Před finále poháru tak panuje dobrá nálada,“ pochvaloval si Tomáš Vnuk vítězství mistrovského Interobalu 13:0 nad Žabinskými Vlky Brno, ke kterému přispěl hattrickem a oslavil tak své nedávné třicetiny. Tři góly dal v Modřicích také Lukáš Křivánek.

Stejně spokojeně mluvil další autor hattricku André z Chrudimi. „Měli jsme výborný vstup do utkání, od první minuty jsme dávali góly a tím určili ráz utkání. V posledních dvou zápasech nám to tam střelecky nepadalo, tak jsme rádi, že se to dnes zlomilo.” K výhře 11:2 v Ústí přispěl třemi góly také David Drozd.

Slavia nedala nejmenší šanci poslední Olomouci. Antonín Hrdina dal dvě branky a na hattrick nedosáhl také proto, že přenechal přímé kopy spoluhráčům. „Zvládli jsme to velice dobře, nastříleli jsme rychle branky a rozhodli. Věřím, že sérii čtyř výjezdů zakončíme čtvrtou výhrou příští týden v Ústí,“ plánuje si opora sešívaných.

Helas Brno tvrdě narazil v Liberci, který zvítězil 7:3 i bez vyloučeného Rabisca. Brankář Dominik Vogt chválil svoje spoluhráče. „Pomohly nám první dva góly a plnění taktiky. Po vyloučení jsme se z toho dostali týmovým výkonem.“

Chomutov slaví první historickou ligovou výhru venku. Trenér Jan Brič přesto viděl, že výkon jeho svěřenců měl výkyvy. „Pomohly nám dvě rychlé branky Filipa Gedeona v úvodu druhé půle, začali jsme být více na míči a přehrávat soupeře, který dělal hrubé chyby, které jsme trestali.“ Syn bývalého slávistického fotbalového záložníka Patrika už má na svém kontě devět ligových gólů.

V úterý se ve finále Poháru SFČR utká v Ostravě Plzeň s Helasem, poslední letošní kolo je naplánováno na příští víkend.

Další aktuality

Bohemians slaví první historickou výhru!
Bohemians slaví první historickou výhru! 06.09.2024

Bohemians slaví první historickou výhru v 1. Futsal lize! V domácí hale sice prohrávali s Chomutovem 3:5, ale pak Klokani nastříleli šest branek a vyhráli 9:5! Kosina, Lízálek a Nekvasil dali po dvou brankách, jedním gólem k prvním třem bodům přispěli Hora, V. Holub a O. Holub.

Kadaň vyhrála v Mělníce a vede tabulku
Kadaň vyhrála v Mělníce a vede tabulku 06.09.2024

Čtyři branky brazilských hráčů zajistily další tři body pro zatím stoprocentní Inter Kadaň. Domácí Mělník dokázal snížit až v závěru na 1:4. Severočeši se po dvou kolech vyšvlihli do čela tabulky.

Rapid podruhé v sezoně remizoval. Překvapil v Brně
Rapid podruhé v sezoně remizoval. Překvapil v Brně 06.09.2024

Dva střelci zařídili v pátek večer v Brně remízu 2:2. Domácí Helas Brno před zraky nového vedení pouze remizoval s ústeckým Rapidem 2:2. Za domácí se dvakrát trefil Perina, za hosty Brazilec Hernandez.