FTZS Liberec – Helas Brno

Karel Vrabec (trenér FTZS): “Čeká nás podobný zápas jako se Slavií, takže další těžké utkání. Musíme zabrat ještě víc, abychom si mohli sáhnout na body. Musíme se koncentrovat na každou situaci a více se tlačit do zakončení a věřit, že už nám to tam víckrát spadne.”

Martin Směřička (Helas Brno): „Do Liberce pocestujeme s úmyslem odčinit domácí prohru s Mělníkem. Určitě nás ale v Liberci nečeká nic jednoduchého. Jejich tabulkové postavení myslím neodpovídá jejich předváděné hře a potenciálu, navíc tým doplnili o zahraniční hráče. Každopádně my se prioritně musíme koncentrovat na nás a naši hru, předcházet a vyvarovat se chybám, které jsme v posledních zápasech produkovali a inkasovali z nich laciné góly. Ale myslím si, že pokud se budeme prezentovat dobrou hrou, budeme úspěšní.”
________________________________________________
PÁ 19:30 | SH Dukla | živě YouTube a ČT sport Plus

FC Rapid Ústí nad Labem – FK Chrudim

Martin Gajdoš (kapitán Rapidu): “Další domácí zápas hostíme adepta na vítěze ligy, Chrudim. Nečeká nás jednoduché utkání, proto budeme rádi, když nás dorazíte podpořit přímo do haly a pomoc nám předvést co nejlepší výkon.”

Štěpán Krotil (FK Chrudim): “Řekl bych, že naším největším problémem je teď neproměňování šancí. Když na soupeře vlétneme, dáme dva tři góly a dostaneme se do pohody, tak budeme na hřišti dominovat, branek dáme mnohem více . Musíme na tom v trénincích zapracovat, soustředit se na to. Věřím, že půjde o úplně jiný zápas než proti Olomouci.”
__________________________
PÁ 20:30 | SH Sluneta

SK Olympik Mělník – Oxyworld Baník Chomutov

Josef Gabčo (Mělník): „V pátek nás čeká velmi důležité utkání s Chomutovem, který předvádí dobré výkony. Určitě budeme chtít navázat na výhru z Brna. V domácích zápasech hrajeme dobře a dáváme dost gólů, proto to budeme chtít znovu zvládnout a dostat se na páté místo.”

Filip Gedeon (Chomutov): „V pátek jedeme do Mělníka na poslední venkovní zápas letošního roku. Minulý zápas jsme zvládli a věřím, že můžeme zvládnout i ten s Mělníkem. Čekám, že to bude vyrovnané utkání a doufám, že skončí výhrou. Musíme ale zlepšit defenzivu a hrát až do konce zápasu. Chci poděkovat všem fanouškům kteří nás podporují a stojí při nás, jsem rád, že můžu v 1. Futsal lize reprezentovat město Chomutov.“
_______________________
PÁ 20:00 | SH Mělník

SKUP Olomouc – SK Slavia Praha

Petr Brázdil (hráč SKUP Olomouc): „Moc se nám teď nedaří, ale třeba právě utkání se Slavií to otočí. Už je to hodně potřeba. Uděláme pro úspěšný výsledek maximum.“

Matúš Ševčík (hráč Slavie): "Všichni si moc dobře pamatujeme, jaký zápas jsme v Olomouci odehráli naposledy, to byl jen tvrdý boj. Musíme do toho jít s klidnou hlavou a hrát svoji hru a překonat soupeře naší kvalitou. Věřím, že navážeme na poslední výhry venku a nepřipustíme žádné zbytečné drama."
_____________________________
PÁ 19:00 | SH Velká Bystřice

Žabinští Vlci Brno – SK Interobal Plzeň

Michal Letzel (předseda ŽV Brno): „Podobná utkání jsou pro nás i naše fanoušky svátkem. Těšíme se na dobrý zápas, ve kterém máme v úmyslu vysoce favorizovanému soupeři cestu za předpokládaným tříbodovým ziskem co nejvíce zkomplikovat.

Tomáš Buchta (hráč Interobalu): „Věřím, že k utkání proti ŽV Brno přistoupíme poctivě od první do poslední minuty. Předešlé zápasy jsme dostávali laciné góly, což není dobré, a budeme se soustředit, abychom takové zbytečné chyby odstranili. Samozřejmě nám pomůže rychlý vstřelený gól a věřím, že budeme dominovat.“
______________________________
PÁ 20:00 | SH Modřice

Další aktuality

Daněk zůstává v Itálii, Hůla bude hrát ve Španělsku, Klečka do Plzně
Daněk zůstává v Itálii, Hůla bude hrát ve Španělsku, Klečka do Plzně 25.07.2024

Reprezentační brankář Ondřej Daněk prodloužil svoji smlouvu s italským klubem ASD Mascalucia a bude i v příští sezoně hrát v Serii A2 elite, tedy druhou italskou ligu. Na jeho návrat do 1. Futsal ligy si tak budeme muset ještě počkat.

Helas Brno mění po 42 letech vedení,  propojuje se s akademií Orla Řečkovice
Helas Brno mění po 42 letech vedení, propojuje se s akademií Orla Řečkovice 04.07.2024

Legendární prvoligový klub Helas Brno, jenž se řadí mezi nejstarší tuzemské futsalové značky, mění po 42 letech majitele. Zakladatel Jan Loup předává štafetu novému pětičlennému vedení.

David Ploc: Cílem Klokanů je zabudování se v 1. Futsal lize
David Ploc: Cílem Klokanů je zabudování se v 1. Futsal lize 04.07.2024

Vedení futsalových Klokanů finišuje přípravy před startem letní přípravy na nejvyšší futsalovou soutěž. Při té příležitosti jsme vyzpovídali ředitele a zároveň hráče našeho klubu, Davida Ploce. Ten nám poodkryl, jak se zrodil administrativní postup do nejvyšší soutěže, klubové cíle pro nadcházející sezónu a také zmínil jednu z velkých věcí, která v létě Klokany čeká.