Utkání po celou dobu neslo pod taktovkou hostující Plzně, která v zápase dominovala a domácí zejména v první půli nepouštěla do větších gólových příležitostí.

Do druhé půle nastoupil tým pod vedením Martina Janečky daleko lépe a svoji zlepšenou hrou dokázal Plzni vstřelit tři branky.

Ohlasy aktérů

Nikolas Tilkeridis (Olomouc): "Byl to zápas nahoru dolů. Nechtěli jsme nic vypustit, ale musím kluky pochválit, že jsme do poslední sekundy makali. Nedá se nic dělat, jedeme dál. Přeji soupeři hodně štěstí v sezoně."

Adam Knobloch (Plzeň): "Za tři body jsme opravdu rádi. Chtěli jsme hned ze začátku odskočit, což se podařilo, a mohli jsme zápas dobře kontrolovat. Mrzí nás inkasované branky, tady jsme mohli bránit lépe."

| STATISTIKY

Další aktuality

Bohemians slaví první historickou výhru!
Bohemians slaví první historickou výhru! 06.09.2024

Bohemians slaví první historickou výhru v 1. Futsal lize! V domácí hale sice prohrávali s Chomutovem 3:5, ale pak Klokani nastříleli šest branek a vyhráli 9:5! Kosina, Lízálek a Nekvasil dali po dvou brankách, jedním gólem k prvním třem bodům přispěli Hora, V. Holub a O. Holub.

Kadaň vyhrála v Mělníce a vede tabulku
Kadaň vyhrála v Mělníce a vede tabulku 06.09.2024

Čtyři branky brazilských hráčů zajistily další tři body pro zatím stoprocentní Inter Kadaň. Domácí Mělník dokázal snížit až v závěru na 1:4. Severočeši se po dvou kolech vyšvlihli do čela tabulky.

Rapid podruhé v sezoně remizoval. Překvapil v Brně
Rapid podruhé v sezoně remizoval. Překvapil v Brně 06.09.2024

Dva střelci zařídili v pátek večer v Brně remízu 2:2. Domácí Helas Brno před zraky nového vedení pouze remizoval s ústeckým Rapidem 2:2. Za domácí se dvakrát trefil Perina, za hosty Brazilec Hernandez.