Výsledek utkání 3. kola 1. Futsal ligy je tak po rozhodnutí DK 5:0 pro Slavii, která v zápase prohrála doma s Plzní 0:2. 

"Členskému klubu SK Interobal Plzeň uložila disciplinární trest kontumace utkání 3. kola 1. Futsal ligy SK Slavia Praha vs. SK Interobal Plzeň hraného dne 8. 9. 2023, ve kterém byl stanoven výsledek 5:0 ve prospěch klubu SK Slavia Praha, a dále trest peněžité pokuty ve výši 14.000 Kč, za disciplinární přečin porušení Soutěžního řádu dle ustanovení § 79 odst. 1 písm. e) Disciplinárního řádu SFČR, kterého se členský klub dopustil tím, že dle zápisu o utkání nastoupilo v uvedeném utkání za členský klub méně než 8 hráčů, kteří jsou občany České republiky," stojí v rozhodnutí komise.

Další aktuality

Rapid poprvé vyhrál, po přestávce otočil průběh v Chomutově
Rapid poprvé vyhrál, po přestávce otočil průběh v Chomutově 21.10.2024

Chomutov po prvním poločase v severočeském derby nad Rapidem vedl 3:2, po změně stran ale Ústečtí skóre dvěma góly otočili a odvezli si domů tři body a první výhru do tabulky. V tabulce poskočili na sedmé místo před svého pondělního soupeře.

Liberec má šestou výhru, Helas porazil těsně o gól
Liberec má šestou výhru, Helas porazil těsně o gól 20.10.2024

FTZS Liberec uhájil svoji stoprocentní bilanci také v šestém utkání, když na domácí palubovce porazil Helas Brno 2:1. Na gól Marka Bíny ještě odpověděl Tarik Lukšija, na Davidův gól už hosté zareagovat nedokázali. Severočeši jsou v tabulce druzí, Brňané sedmí.

Salák a spol. nastříleli Klokanům čtrnáct branek
Salák a spol. nastříleli Klokanům čtrnáct branek 20.10.2024

Kadaň v neděli nepřipustila proti Klokanům ani náznak nějakého vyrovnaného průběhu - po prvním poločase vedla o sedm branek a stejný příděl nachystala nováčkovi i po změně stran. Hattrickem k výhře 14:0 přispěli Salák, Caio a Rodrigo (ten se trefil dokonce čtyřikrát). Domácí poskočili na pátou příčku, Bohemians jsou osmí.