Ohlasy aktérů

Martin Lapčík (hráč Olomouce): "Oba týmy mají zatím v kolonce bodů nulu. Ve třech zápasech Liberce padlo 40 gólů, takže by fanoušky mohla čekat další kanonáda. Pokusíme se oprášit gólostroj, navázat na dobrý herní projev proti Helasu a získat první tři body."

Karel Vrabec (trenér Liberce): "Máme tu náš čtvrtý venkovní zápas a opět nás nečeká nic lehkého. Olomouc je nepříjemně bojovný tým. Musíme se s tím poprat, abychom zase neodjížděli s prázdnou. Našim výkonům pořád něco chybí, ale věřím, že do toho tentokrát už každý dá sto procent a nepříjemnou sérii skončíme."
_______________________________
ST 20:30 h. | SH V. Bystřice

Další aktuality

Rapid poprvé vyhrál, po přestávce otočil průběh v Chomutově
Rapid poprvé vyhrál, po přestávce otočil průběh v Chomutově 21.10.2024

Chomutov po prvním poločase v severočeském derby nad Rapidem vedl 3:2, po změně stran ale Ústečtí skóre dvěma góly otočili a odvezli si domů tři body a první výhru do tabulky. V tabulce poskočili na sedmé místo před svého pondělního soupeře.

Liberec má šestou výhru, Helas porazil těsně o gól
Liberec má šestou výhru, Helas porazil těsně o gól 20.10.2024

FTZS Liberec uhájil svoji stoprocentní bilanci také v šestém utkání, když na domácí palubovce porazil Helas Brno 2:1. Na gól Marka Bíny ještě odpověděl Tarik Lukšija, na Davidův gól už hosté zareagovat nedokázali. Severočeši jsou v tabulce druzí, Brňané sedmí.

Salák a spol. nastříleli Klokanům čtrnáct branek
Salák a spol. nastříleli Klokanům čtrnáct branek 20.10.2024

Kadaň v neděli nepřipustila proti Klokanům ani náznak nějakého vyrovnaného průběhu - po prvním poločase vedla o sedm branek a stejný příděl nachystala nováčkovi i po změně stran. Hattrickem k výhře 14:0 přispěli Salák, Caio a Rodrigo (ten se trefil dokonce čtyřikrát). Domácí poskočili na pátou příčku, Bohemians jsou osmí.