Přímý přenos 3. finále | PÁ 19:00

Zatímco v prvním finále viděl jedinou žlutou kartu pouze Tomáš Vnuk, ve druhém utkání se s nimi roztrhnul pytel. Do třetího dějství tak jde karetně ohrožených pět hráčů Chrudimi (Dudu, Koudelka, Éverton, Slováček, Torres) a dva futsalisté Plzně (Rešetár, Vnuk).

Do pátečního zápasu nezasáhnou vyloučení Dušan Künstner a Valadares. Pravděpodobně si znovu nezahraje ani zraněný Martin Doša.

Plzeň sahá po zopakování scénáře z roku 2021, kdy vyhrála finále nad Chrudimí také 3:0 na zápasy. Interobal tak už v pátek může slavit zisk druhého titulu. O přestávce uvidíme také předání bronzových medailí pro tým SK Slavia Praha. I tento ceremoniál bude součástí přenosu.

Ohlasy aktérů zápasu

Michal Seidler (hráč Plzně): „Vedení 2:0 na zápasy nic neznamená, sami jsme to viděli minulý rok. Musíme se zase dobře připravit, dát do toho všechno a věřím, že to s podporou našich fanoušků zvládneme.“

Éverton (hráč FK Chrudim): „Bude to těžké, ale stále naše šance na zisk titulu žije! Abychom ji udrželi, musíme tam vyhrát, nic jiného pro nás už prostě neexistuje. Buďte si všichni jisti, že v Plzni na palubovce necháme duši, budeme hrát na víc jak sto procent. Na co to bude stačit, se uvidí.“

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?