Přímý přenos 2. finále | ÚT 19:00 h.

První finále této série mnoho lidí překvapilo. I přes vyrovnanou hru padaly góly pouze do sítě Chrudimi. Hrdinou zápasu se stal Brazilec Caio, který vstřelil hattrick. Dvě klíčové asistence si připsal Peter Kozár a dva góly zařídil také Tomáš Vnuk. Jednou sám a podruhé s přispěním teče Évertona po rohovém kopu.

Gól Tomáše Vnuka přímo z rohového kopu

Ohlasy aktérů zápasu

Matěj Slováček (kapitán FK Chrudim): „V Plzni jsme nepodali vůbec dobrý výkon, ale hraje se na body a Plzeň vede jen 1:0. U nás doma budeme jednoznačně chtít sérii vyrovnat. Na utkání se ale musíme ještě lépe připravit, jít do něho s větší koncentrací a s ještě větší bojovností, protože, přiznejme si to, Plzeň byla v těchto věcech v prvním zápase o dost lepší.“

Gabriel Rick (hráč Plzně): „Na první zápas musíme zapomenout a poctivě se připravit i na druhý zápas. Chrudim bude doma silnější s jejich fanoušky. Půjdeme do zápasu zase plně soustředěni a budeme chtít uhrát druhou výhru ve finále.“

Foto: David Koranda

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?