SK Slavia Praha - SK Olympik Mělník

Jan Homola (kapitán SK Slavia Praha): „Pokaždé, když se hala na Slavii zaplní a ženou nás fanoušci, tak je to fantastický zážitek. Teď je navíc potřebujeme, abychom udělali poslední krok a postoupili do bojů o medaile. Rád bych je všechny pozval, když jsem přišel před lety do Slavie, tak fanoušci chodili a byla to nádhera. Doufám, že si v sobotu před fotbalem zase najdou cestu do haly a my je potěšíme dobrým výkonem a postupem.“

Jiří Vokoun (kapitán  SK Olympik Mělník): „V sobotu pojedeme na Slavii vyhrát. Doma jsme se přesvědčili o tom, co na soupeře platí a jak bychom měli hrát. Pokud se nám nebude lepit smůla na paty a odvedeme všichni stejný výkon jako ve druhém čtvrtfinále, tak bychom mohli sérii vrátit ještě jednou na Mělník.”
_________________________________
SO 16:00 | SH Eden | STREAM 

FK Chrudim - FTZS Liberec

Pavel Drozd (hráč FK Chrudim): „Cíl je jasný, za jakoukoliv cenu urvat třetí bod a postoupit dál. I když se třeba nebude optimálně dařit, což se samozřejmě může stát, tak potřebujeme zvítězit a sérii neprotahovat, abychom se pak mohli soustředit buď my reprezentanti na baráž, nebo ostatní na semifinále. Takže do zápasu půjdeme opět naplno a třetí bod chceme získat.”

Jakub Dlask (hráč FTZS Liberec): „Není to pro nás lehká situace, ale už nemáme co ztratit. Jedeme do Chrudimi a budeme si chtít vybojovat čtvrtý zápas a vrátit sérii ještě jednou na naší palubovku. Doma jsme předvedli zodpovědný výkon a můžou nás mrzet pouze neproměněné šance."
__________________________________
SO 20:00 | SH Heřmanův Městec

Další aktuality

Z Edenu v pátek uvidíte znovu rozšířený přenos. Slavia vyzve Plzeň
Z Edenu v pátek uvidíte znovu rozšířený přenos. Slavia vyzve Plzeň 25.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Slavií Praha a Interobalem Plzeň uvidíte v pátek večer znovu živě na YouTube a ČT sport Plus. Přímý přenos začne o dvacet minut dřív již předzápasovým studiem. Utkání vypukne ve 20 hodin.

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.