SK Olympik Mělník - SK Slavia Praha

Pavel Šuba st. (předseda Olympiku): "Aby jsme zápas se Slavií zvládli, musíme přidat na agresivitě a emocích. První zápas byl jako přáteláček. K tomu se vyvarovat velkého množství nepřesných přihrávek a zbytečných ztrát, kterých bylo v prvním zápase strašně moc."

Zdeněk Sláma (hrající trenér SK Slavia Praha): „V prvním zápase jsme udělali moc chyb v rozehrávce a dopustili se řady nedůsledností, soupeři jsme tak darovali celou řadu nebezpečných situací před naší brankou. Musíme se v tomhle zlepšit, jinak bychom si zápas v Mělníce udělali hodně složitým. Musíme se také vyrovnat s odlišným povrchem a prostředím, které více vyhovuje soupeři. Čeká nás ještě hodně tvrdé futsalové práce."
______________________________
ČT 20:00 | SH Mělník

Sparta Praha - Helas Brno

Tomáš Formánek (hráč Sparty Praha): „V pátek nás čeká další těžký zápas, který musíme zvládnout. Série bude hodně vyrovnaná a budou rozhodovat maličkosti. My budeme chtít potvrdit, že z Řep se body neodváží a mít před cestou do Brna mečbol. Očekávám opět pěkný zápas plný soubojů a šancí.“

David Cupák (hráč Helasu Brno): „Do Prahy pojedeme povzbuzeni domácím vítězstvím, které jsme si zasloužili, dobře jsme zápas odehráli v obranné fázi a odměnou nám byla rozhodující branka. Za stavu 1:1 na série si osobně myslím, že se jedná o nejdůležitější zápas celé série, kdo ho zvládne líp, tak bude mít velkou výhodu. Musíme se opět zaměřit na kvalitní defenzivu celého týmu. Dopředu si vždy nějakou šanci ke skórování vytvoříme. Oba týmy se už dobře znají, takže se nemají čím překvapit. Rozhodovat budou opět maličkosti. Pojedeme v pátek do Prahy pro mečbol, ve který všichni věříme, tak abychom ve středu urvali rozhodující bod, ale jdeme zápas od zápasu.”
_______________________________
PÁ 20:00 | SC Řepy | STREAM

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?