„S předvedenou hrou nemůžeme být úplně spokojení, soupeř se dostával do šancí, ale nedokázal je proměňovat. Dopadlo to dobře a jeden cíl v letošní sezóně máme splněný,“ pochvaloval si po vítězství 4:1 v Kadani nad Perštejnem reprezentační brankář Ondřej Vahala. Loňský vicemistr vyzve nováčka soutěže také ve čtvrtfinále.

Slavia v druhém poločase ovládla utkání v Ústí nad Labem a půjde do play off ze třetího místa, které na poslední chvíli sebrala Spartě. „Třetí místo po základní části je skvělé umístění, jsme za něj moc rádi. Řada lidí to po změnách v našem týmu nečekala, ale já si myslím, že jsme si to za stabilní výkony zasloužili,“ pochvaloval si kapitán sešívaných Jan Homola.

Potřetí za sebou se do play off podívá také FTZS Liberec, který v přímém souboji o poslední postupové místo přestřílel Olomouc. „Moc se nám nepovedl začátek utkání, kdy jsme přežili pár šancí soupeře díky našemu brankáři. Naštěstí se náš výkon pak zvedl a dokázali jsme soupeři odskočit,“ zhodnotil zápas trenér Liberce Karel Vrabec.

Chrudim stejně jako první Plzeň prošla základní části neporažená, když v posledním kole přehrála na domácí palubovce Spartu 3:1. V průběhu zápasu řadu dalších šancí nevyužila. Poprvé se v chrudimském dresu gólově prosadila také brazilská posila Pett.

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?