Svěřenci trenéra Vrabce si šli od prvních minut za svým cílem. Hýřili pohybem a zásobovali střelami golmana Janečku. Skóre otevřel ALEŠ BENEK, kterého přesným pasem našel v brankovém území Zounek. Druhou branku přidal DANIEL VIK a to po nádherné individuální akci – 2:0. Třetí zásah si smolně připsal na své konto Šipka, který přihrávku Žočka ztečoval za zády Janečky. Nutno podotknout, že i soupeř si vytvořil několik slibných příležitostí. Proti byl ale vždy připravený Dlask, který díky svým zákrokům nadále držel čisté konto.

Na poločasové vedení navázali hráči i ve druhé dvacetiminutovce, do které naskočili nové tváře – junioři Vyčítal se Šťovíčkem a navrátilec do sestavy kapitán Pavel Bína. Na čtvrté brance měl velký podíl právě Vyčítal, který ladně patou našel MARKA BÍNU a ten se nemýlil – 4:0. Song né pětku né si Hanáci poslechli po další brance ALEŠE BENEKA, který se prosadil bodlem ze střední vzdálenosti – 5:0. Kanárka obstaral agilní KUBA DANĚK, který se prosadil střelou pod břevno – 6:0. Za svou snahu byli odměněni také hosté, kteří v krátkém sledu vsítili 2 branky – 6:2. Závěr utkání patřil už opět hráčům Liberce. Svůj premiérový gól v lize oslavil junior JÁCHYM ŠŤOVÍČEK, který využil pasu Jelínka – 7:2. A tečku za střetnutím udělal ALEŠ BENEK, který se prosadil do brázdné branky a zaznamenal tak svůj další ligový hattrick – 8:2.

Ohlasy aktérů zápasu

Karel Vrabec (trenér Liberce): “Soupeř přijel v malém počtu, ale nechtěli jsme je podcenit. Moc se nám nepovedl začátek utkání, kdy jsme přežili pár šancí soupeře i díky našemu brankáři. Naštěstí se náš výkon pak zvedl a dokázali jsme soupeři odskočit. Děkujeme všem fanouškům, že nás dnes přišli podpořit a hnali nás za vítězstvím.”

Štěpán Stodůlka (hráč SKUP): "Do zápasu jsme vstoupili v počtu 5+1, který nám nehrál do karet. Utkání však i v tomto počtu bylo nahoru dolů a dokázali jsme si vytvořit velké množství šancí. Domácí však těžili z množstevní převahy, díky které se po palubovce dokázali pohybovat ladněji a kombinovat v mnohem větší rychlosti. Gratulujeme domácím k výhře a přejeme jim hodně štěstí v play-off."

| STATISTIKY

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.