SK Slavia Praha - SK Interobal Plzeň | živě ÚT 19:20 hod.

Slávisté doma letos prohráli pouze jednou. S Chrudimí. V boji o třetí místo po základní části ztrácí sešívaní čtyři body a v případě výhry by jim chyběl na třetí Spartu jen bod. Plzeň si nemůže dovolit zaváhat. Pokud zvítězí, dorovná bodově vedoucí Chrudim a posune se na první místo díky lepšímu skóre. První vzájemný zápas vyhráli Západočeši na domácí palubovce 6:3. 

Ohlasy aktérů zápasu

Antonín Hrdina (hráč Slavie): "Čeká nás těžký soupeř, my s Plzní doma vždycky hrajeme dobře, bude to určitě krásný zápas s typickými futsalovými kombinacemi. Můžeme jenom překvapit, určitě byl bych rád, kdyby dorazilo co nejvíc fanoušků a podpořili nás v tu pravou chvíli. Věřím, že dorazí, i když se hraje ve všední den."

Gabriel Rick (hráč Plzně): „Zápasy se Slavií jsou vždy kvalitní a pohledné. My hrajeme o první místo, Slavia stále ještě o třetí, takže ten zápas bude mít pro oba týmy náboj. Pro nás to bude poslední velká zkouška před play off, takže věřím, že ji zvládneme a na Slavii vyhrajeme."

 

Další aktuality

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.

Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol
Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol 26.03.2024

Ve čtvrtek od 20 hodin před kamerami projektu Futsalové pondělí bude pokračovat vyrovnaná série mezi domácí Slavií a Oxyworld Baník Chomutov. Jeden z týmů získá mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?

André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol
André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol 25.03.2024

Chrudim vyhrála v Modřicích nad Žabinskými Vlky 5:1 a v pátek už může dotáhnout postup do semifinále. Žabinští Vlci vzdorovali až do třinácté minuty, kdy začal svoji cestu za hattrickem André, po jednom gólu obstarali Igor Martins a Záruba. Za domácí se v závěru prosadil Havlín.