Helas Brno - SK Interobal Plzeň

Martin Zdráhal (hráč Helasu Brno): „V Plzni jsem odehrál dvě nezapomenutelné sezóny, takže já osobně se na zápas velmi těším. Všichni dobře víme, jakou kvalitu má Plzeň, která navíc doplnila mužstvo o dva brazilské hráče. I přes to, že favorit zápasu je jasný, budeme bojovat o body a nedáme nikomu nic zadarmo.”

Lukáš Rešetár (hráč SK Interobal Plzeň): „Teď nás čeká série zápasů, která bude pro naše umístění po základní části klíčová. V Brně to není nikdy lehké, navíc se Helasu letos poměrně daří a tlačí se v tabulce na Slavii i Spartu. K utkání přistoupíme stejně, jako tomu bylo na podzim. To znamená zodpovědně, trpělivě a budeme chtít utkání co nejdříve rozhodnout.”
______________________________
PÁ 19:30 | SH Vodova

1.FC Nejzbach Vysoké Mýto - SK Slavia Praha

Michal Jiráský (hráč Nejzbachu): "Rádi bychom zapomněli na to co se stalo a ziskem bodů se chceme omluvit fanouškům a futsalovým příznivcům. Doufám, že na nás nezanevřou a přijdou nám pomoci do haly. Slavie má nějaká zranění a my toho budeme chtít využít a získat nějaké body."

Martin Brychta (hráč SK Slavia Praha): „Ve Vysokém Mýtě nás nečeká nic lehkého. Mýto je v domácím prostředí velmi silné a nepříjemné, hru mají založenou na důrazu a v brance jim chytá stále výborný gólman Libor Gerčák, který navíc podporuje ofenzivu přesnými výhozy. Pro Mýto je teď každý zápas existenční, takže o motivaci z jejich strany určitě nebude nouze. V posledním kole v Plzni sice prohráli rekordním rozdílem, ale měli tam početně velmi slabou sestavu a museli nastoupit také jejich trenéři. Uvidíme, v jakém složení nastoupí proti nám, ale já čekám, že proti nám budou hrát s tou nejsilnější sestavou, kterou mají. My se musíme na připravit na těžký zápas a konečně v Mýtě vyhrát. Naposledy se nám to v lize podařilo v roce 2014.“
______________________________
PÁ 20:00 | SH Vysoké Mýto

SK Olympik Mělník - SKUP Olomouc

Pavel Šuba (hráč SK Olympik Mělník): „Páteční domácí zápas s Olomoucí chceme určitě vyhrát! Tři body jsou pro nás teď velmi důležité. Nejen že nechceme, aby se na nás bodově dotáhl Perštejn, ale také stále jsme ve hře o páté, popřípadě i čtvrté místo. Musíme se soustředit na pečlivou obranu, proměňování vytvořených šancí a podat týmový výkon. Věřím, že utkání bude v naší režii a všechny body zůstanou na Mělníku.”

Jan Křižák (hráč SKUP Olomouc): „Tabulka je vyrovnaná a stále je možnost dostat se do play-off, proto se budeme snažit získat nějaké body také v Mělníku. Postupujeme zápas od zápasu, hrajeme vyrovnané zápasy i s top týmy 1. Futsal ligy, proto věřím ve vyrovnané utkání."
______________________________
PÁ 20:00 | SH Mělník

FC Démoni Česká Lípa - Sparta Praha

Lukáš Lecjaks (hráč FC Démoni Česká Lípa): „Čeká nás těžké utkání se Spartou. Věřím, že když si budeme každý plnit své povinnosti do puntíku a dáme do toho maximum, můžeme

Jeton Rukovci (hráč Sparta Praha): "V Lípě nás nečeká nic jednoduchého, domácí hrají o život a play off. My budeme chtít hrát naší hru a být produktivní jako poslední zápas."
____________________________________________
PÁ 20:30 | MSH Česká Lípa | živě na YouTube

 

FC Rapid Ústí n. L. - FTZS Liberec

Matěj Čapek (předseda FC Rapid Ústí n. L.): „V pátek nás čeká kvalitní soupeř, proti kterému se nám moc nedaří, ale situace v tabulce nám nedává jinou možnost než jít do utkání s cílem vyhrát a získat tři důležité body."

Jakub Dlask (brankář FTZS Liberec): „Po zvládnutém derby nás čeká stejně důležitý zápas, který chceme zvládnout a naplno bodovat. Jedeme do Ústí s jasným cílem a to hrát aktivně a co nejrychleji zápas rozhodnout v náš prospěch.”
______________________________
PÁ 20:30 | SH Sluneta

FK Chrudim - TJ Spartak Perštejn

David Drozd (hráč FK Chrudim): „Na zápas s Perštejnem se poctivě připravujeme a myslím, že naše forma postupně roste. Nesmíme však nic podcenit, protože v prvním vzájemném utkání nás pořádně potrápili. Cílem je určitě zisk všech bodů."

Daniel Klíma (hráč TJ Spartak Perštejn): „Čeká nás jeden z nejtěžších zápasů v lize. Musíme se na tohle utkání dobře připravit, hlavně zlepšit defenzivní činnost. Chrudim bude chtít dát hodně branek vzhledem k postavení v tabulce, kde rozhoduje skóre, ale pokud budeme dobře bránit, napadat soupeře a vyrážet do rychlých brejků jako to bylo první zápas, tak věřím, že Chrudim potrápíme."
______________________________
SO 19:00 | SH Heřmanův Městec

Další aktuality

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?

Kadaň si vybojovala pátý zápas, rozhodne se ve středu v Brně
Kadaň si vybojovala pátý zápas, rozhodne se ve středu v Brně 31.03.2024

Na posledního semifinalistu si budeme muset počkat do středy. Inter Kadaň podruhé porazil Helas ve své hale a vybojoval si pátý zápas. Brňané sice na severu Čech vedli 2:1, pak ale třikrát inkasovali a náskok domácích už nedotáhli. Rozhodne páté dějství v Brně.