Sparta Praha – SK Interobal Plzeň

Beni Simitči (trenér Sparty): V pátek máme poslední zapas v letošním roce a defacto i druhé kolo “jara”. Těším se moc na Plzeň, protože to je momentálně tým, kde jim funguje úplně vše a dávají branky. Pro nás to bude super těžký zapas proti momentálně nejlepšímu týmu ligy. Nicméně vím, že kluci v takových zápasech podávají úplně jiný výkon, než předvedli proti Olomouci, takže o motivaci máme postaráno!“

Michal Seidler (hráč Plzně): „Je to poslední zápas v roce, takže do toho dáme všechno. Nebude to snadné, Sparta je nebezpečný soupeř a již nás v sezóně porazil. Pojede nás podpořit hodně fanoušků, takže uděláme vše pro to, abychom jim udělali radost.“
_______________________________________
PÁ 20:30 | SC Řepy | živě YouTube

FTZS Liberec – SK Slavia Praha

Pavel Bína (kapitán Liberce): “Rádi bychom navázali na velice dobrý první poločas z Plzně. Jedná se o poslední zápas tohoto roku, tak doufám, že za pomoci fanoušků obereme doma stejně jako Spartu také Slavii.”

Matúš Ševčík (hráč Slavie): "Myslím si, že základem pro to, abychom uspěli v Liberci, bude dobrá a koncentrovaná obrana, protože my si v každém zápase dokážeme vypracovat šance a proměnit je. Proto věřím, že branky vstřelíme, ale musíme být kompaktní a koncentrovaní směrem dozadu tak, jak se nám to dařilo v posledních zápasech."
_______________________________________
PÁ 20:00 | Dukla Liberec

FC Rapid Ústí nad Labem – Helas Brno

Matěj Čapek (hrající předseda Rapidu): "K utkání s favorizovaným Helasem, které je poslední v tomto roce, nastoupíme s cílem odehrát dobré utkání a pokusit se po několika porážkách v řadě konečně bodovat."

Jiří Mužík (hráč Helasu Brno): „Čeká nás poslední zápas tohoto roku v Ústí nad Labem, který bychom rádi zakončili vítězně. Nečeká nás tam lehké utkání, ale rádi bychom dovezli tři body zpět do Brna.”
_______________________________________
PÁ 20:30 | SC Sluneta

TJ Spartak Perštejn – 1. FC Nejzbach Vysoké Mýto

Jiří Chmelan (hráč Perštejna): "Poslední utkání v letošním roce chceme zvládnout vítězně. Věříme, že na domácí utkání přijde opět mnoho fanoušků, kteří nás poženou za vítězstvím. Plněním taktických pokynů, bojovností a s podporou fanoušků získáme tři body do tabulky.

Libor Gerčák (brankář Nejzbachu): "V neděli nás čeká poslední utkání v tomto roce, a to v Kadani proti Perštejnu, ten se pohybuje v klidném středu tabulky, ale už na domácí palubovce jsme se přesvědčili, že se s tímto týmem nechá hrát vyrovnaný souboj, a tak do utkání jdeme s jednoznačným cílem bodovat a potvrdit zlepšené výkony."
_______________________________________

NE 20:30 | SH Kadaň

Další aktuality

Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol
Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol 01.05.2024

Evertonova kompletace hattricku završila druhé vítězství Chrudimi v sérii s Helasem se stejným skórem 6:0. Dvě branky přidal Radim Záruba a jednu Pavel Drozd. Východočeši mohou v pátek v Heřmanově Městci postoupit do finále, ve kterém si již své místo vybojoval Interobal Plzeň.

Vnuk rozhodl v závěru a Plzeň je ve finále!
Vnuk rozhodl v závěru a Plzeň je ve finále! 30.04.2024

Interobal Plzeň je prvním finalistou! Se Slavií ve třetím duelu vedl o poločase 2:0, sešívaní ale po změně stran zabrali, vyrovnali na 2:2 a pak také na 3:3. Při závěrečné power play ale rozhodl Tomáš Vnuk čtyřicet vteřin před koncem o postupu Interobalu do finále.

Z kabiny: Plzeň se v ůterý může stát prvním finalistou
Z kabiny: Plzeň se v ůterý může stát prvním finalistou 29.04.2024

Interobal Plzeň má v úterý první mečbol na postup do finále. Po vítězství 10:6 na domácí palubovce vyhrál úřadující mistr 5:1 také v Edenu. V úterý od 20:10 tak začne zápas, po kterém můžeme poznat prvního finalistu. Co zaznělo z obou kabin?