TJ Spartak Perštejn - SKUP Olomouc

Radek Novák (brankář Spartaku): "Zápas s Olomoucí bude pro nás nesmírně důležitý. Olomouc se poslední kola herně zvedla a už je dva body na námi. Nám se naopak poslední dvě kola herně ani výsledkově nepodařila a budeme se chtít zase po delší době radovat z vítězství. Chceme potěšit naše fantastické fanoušky, kteří nás v hojném počtu jeli podpořit minulé kolo na Spartu. Velice jim děkujeme a doufáme, že nám vytvoří bouřlivou atmosféru i v tomto zápase."

Jakub Řičica (vedoucí Olomouce): "Čeká nás dlouhá cesta na Spartak. Zápas bude velice kvalitní. Očekávám velice dobrý taktický futsal."
__________________________________
NE 18:00 | SH Kadaň

FTZS Liberec - Sparta Praha

Jakub Žoček (hráč FTZS Liberec): "Sparta má jako každý rok kvalitní mančaft se zahraničními hráči. Určitě nás nečeká jednoduché utkání, ale budeme chtít odčinit vysokou prohru s Chrudimí a zkusit doma bodovat.”

Beni Simitči (trenér Sparty): "Prohra v semifinále poháru nás nesmí ovlivnit, abychom v neděli nezvládli zápas proti Liberci. Jedeme tam s jasným cílem získat tři body a splnit roli favorita."
__________________________________
NE 19:30 | SH Dukla Liberec

Další aktuality

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.

Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol
Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol 26.03.2024

Ve čtvrtek od 20 hodin před kamerami projektu Futsalové pondělí bude pokračovat vyrovnaná série mezi domácí Slavií a Oxyworld Baník Chomutov. Jeden z týmů získá mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?

André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol
André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol 25.03.2024

Chrudim vyhrála v Modřicích nad Žabinskými Vlky 5:1 a v pátek už může dotáhnout postup do semifinále. Žabinští Vlci vzdorovali až do třinácté minuty, kdy začal svoji cestu za hattrickem André, po jednom gólu obstarali Igor Martins a Záruba. Za domácí se v závěru prosadil Havlín.