SK Slavia Praha – SK Olympik Mělník

Zdeněk Sláma (trenér Slavie): "Mělník je nevyzpytatelný tým, který dokáže dostat deset branek, ale pak hned potrápit zkušené týmy. To platí hlavně o zápasech doma, venku se jim zase tolik nedaří. Ale i tak patří do středu tabulky, kde jsme i my. Chrudím a Plzeň jsou nahoře, pod nimi to bude letos vyrovnanější. Věřím, že kdybychom byli kompletní, tak bychom patřili k těm lepším, bohužel marodka je velká a chybí nám důležití hráči. Přesto věřím, že domácí zápas zvládneme a nepřipustíme nějaké zbytečné drama."

Pavel Šuba (hráč Olympiku): "Na Slavii nás bude čekat velmi těžký a bojovný zápas. Musíme jít do zápasu soustředění a ponaučení z chyb minulého zápasu. Jen tak může přijít úspěch v podobě tří bodů."
_____________________________
PÁ 20:00 | SH Eden

Sparta Praha – TJ Spartak Perštejn

Beni Simitči (trenér Sparty): „V pátek nás čeká ambiciózní tým Pernštejnu s ambiciózním vedením a trenérem. My jsme v dobré vítězné náladě a chceme v tom pokračovat. Pracujeme na zlepšení a je to vidět i v našim herním projevu. Přes velký respekt k soupeři doma musíme vyhrát a uděláme proto vše, co je v našich silách, abychom měli domácí halu jak nedobytnou tvrz.“

Jiří Chmelan (hráč Spartaku): "V pátek jedeme na Spartu bojovat o další body do prvoligové futsalové tabulky. Věříme, že naší bojovností a plněním trenerových pokynů můžeme Spartu zaskočit."
_____________________________
PÁ 20:00 | SC Řepy

SK Interobal Plzeň – FC Démoni Česká Lípa

Michal Seidler (hráč Interobalu): „Hrajeme doma proti soupeři ze spodku tabulky, takže cíl je jasný. Budeme si chtít znovu udělat zápas snazší a vstřelit rychle nějaké branky. Těším se znovu na podporu našich fanoušků, kteří nám dělají skvělou atmosféru, a věřím, že jim uděláme radost.“

Karel Kruliš (trenér Démonů): „Zápas v Plzni bude pro nás těžký, nejenom protože máme dva vykartované hráče, ale pojedeme se porvat o dobrý výsledek a nedat kůži lacino.“
_____________________________
PÁ 20:00 | Hala Lokomotiva

1. FC Nejzbach Vysoké Mýto – Helas Brno

David Formáček (hráč Nejzbachu): „V pátek nás nečeká lehký soupeř, čeká nás Helas Brno, kterému se tuhle sezónu daří, ale věřím že navážeme na výkon a nasazení v Chrudimi a doma už konečné před našimi fanoušky urveme tři body."

David Cupák (hráč Helasu Brno): „V Mýtě nás nečeká nic lehkého, i když domácí mají v tabulce nula bodů, tak hlavně doma jsou hodně nebezpeční. Přesvědčit se o tom mohla i Sparta, která zápas na půdě Mýta těžko otáčela. Musíme se domácímu týmu vyrovnat v důrazu, a když předvedeme výkon, jak minulý týden doma se Slavií, tak potom můžeme být úspěšní a odvézt si z Mýta všechny tři body, které už nutně potřebujeme stejně jako domácí tým.”
_____________________________
PÁ 20:00 | SH Vysoké Mýto

FTZS Liberec – FK Chrudim

Karel Vrabec (trenér Liberce): “V sobotu v netradičním čase k nám přijíždí úřadující mistr a čerstvý postupující do další fáze Ligy mistrů. Lepšího soupeře není, takže nemáme co ztratit, spíš můžeme ukázat, co v nás je, a pokračovat v dobrých týmových výkonech. Budeme chtít uhrát co nejlepší výsledek. Věřím v dobrou návštěvu fanoušků, jako to bylo poslední dvě domácí kola. Před našimi fanoušky nevypustíme žádný souboj a nedáme nic Chrudimi zadarmo! Rád bych pozval diváky, aby nás přišli podpořit v sobotu ve 13:30. Budeme rádi za každou obsazenou sedačku a hlas z tribuny.”

Pavel Drozd (hráč FK Chrudim): “Je to naše poslední příležitost vyzkoušet si věci, které trénujeme na Ligu mistrů v praxi, takže určitě nic nepodcenime a budeme chtít odvézt všechny tři body. Bude to trochu náročnější odehrát v sobotu zápas a hned v neděli v ranních hodinách odletět směr Kazachstán, ale to ke sportu patří. Na Ligu mistrů se připravujeme delší dobu, takže myšlenky směřují samozřejmě k zápasům v příštím týdnu, ale na druhou stranu víme, že i tři body z Liberce pro nás mají důležitou váhu v postavení v ligové tabulce.”
_____________________________
SO 13:30 | Liberec, hala Dukla

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?