Utkání které se konalo na palubovce ve SH Velká Bystřice odstartovalo lépe hostující mužstvo, které po krátké kombinaci otevřelo skóre tohoto vyhroceného utkání. Domácí však okamžitě převzali otěže utkání a během pár minut zvrátili výsledek prvního utkání na svou stranu. Do druhého poločasu si domácí tým vedený hrajícím trenérem Janečkou vzal vítěznou formu, a i přes tlak hostujicího týmu, který posledních 10 minut hrál téměř pořád power-play, se mu podařilo utkání dovést do vítězného konce a v posledních minutách byl také schopen vstřelit veledůležité góly, díky kterým domácí tým dokázal odskočit na rozdíl 4 branek.

Ohlasy aktérů zápasu

Jakub Řičica (vedoucí SKUP): "Kluci dneska podali bojovný a taktický výkon. V prvním poločase jsme neproměnili velké množství šancí. V druhé půli přistoupil soupeř ke hře bez brankáře, kterou naštěstí využil jenom jednou. My jsme to naopak trestali! Jsem za výsledek moc rád. Získali jsme velmi cenné body do tabulky. Oslavy budou určitě následovat. Jedinou černou kaňkou dnešního večera je zranění Honzy Šipky."

Matěj Čapek (hrající předseda Rapidu): "Z prohry jsme zklamaní, bohužel ji z velké části ovlivnila rozhodnutí, které nám nepřísluší hodnotit. Soupeři gratulujeme k výhře."

| STATISTIKY

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?