TJ Spartak Perštejn – FTZS Liberec

Daniel Klíma (hráč Spartak Perštejn): "V neděli hrajeme domácí utkání proti Liberci. Nečeká nás opět nic lehkého, ale my určitě chceme tři body. Musíme předvést stejně bojovný výkon, jako v posledním utkání s Chrudimí a věřím, že se nám povede zvítězit. Těším se opět, že nás poženou vpřed naši fanoušci, kteří vytváří neskutečnou atmosféru."

Karel Vrabec (trenér FTZS Liberec): "Po další týdenní pauze nás čeká zápas s Perštejnem v hale v Kadani, kde je bouřlivé prostředí. Chceme si tento zápas s takovou atmosférou užít a zároveň udělat maximum pro náš úspěch. Nebude to vůbec lehké, protože domácí tým je složený z kvalitních futsalistů.”
______________________________
NE 18:00 | MSH Kadaň 

FC Rapid Ústí nad Labem – Sparta Praha

Daniel Klečka (brankář Rapid Ústí nad Labem): „V neděli se vracíme po nějaké době do Teplic, kde však nastoupíme jako domácí. Soupeřem nám nebude Svarog, ale Sparta. Poslední vzájemné zápasy se Spartou nám ukázaly, že s nimi dokážeme odehrát výsledkově vyrovnané partie. Přestože je to pokaždé jiný tým. Když budeme hrát zodpovědně zezadu, pracovat jeden za druhého a plnit taktické pokyny, můžeme soupeře překvapit."

Michal Hůla (brankář Sparty Praha): "V neděli nás čeká po dvoutýdenní pauze další ligový zápas, ve kterém nastoupíme proti Ústí. Do utkání vstupujeme jako favorit, ale určitě nemůžeme soupeře podcenit, jelikož má výborný tým tvořený hlavně mladými hráči, kteří už několikrát v této sezóně ukázali, že dokážou potrápit i ty nejlepší týmy. Věřím, že utkání zvládneme a že přivezeme tři body do Prahy.”
______________________________
NE 20:30 | SH Teplice

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.