FTZS Liberec - FC Rapid Ústí n. L.

Jakub Dlask (brankář FTZS Liberec): „Víme, že nás nečeká lehký zápas. Musíme podat zodpovědný a koncentrovaný výkon. Rapid má v týmu šikovné hráče, ale věřím, že máme silnější tým a dokážeme Rapid porazit. Doufáme, že naši fanoušci opět vytvoří skvělou atmosféru a poženou nás za vítězstvím.“

Jiří Zápotocký (hráč FC Rapid Ústí n. L.): „V neděli nás čeká důležitý zápas proti Liberci, kde si budeme chtít vybojovat další tři body. Očekávám vyhecovaný zápas z obou stran. Pokud na palubovce předvedeme maximálně soustředěný výkon, můžeme uspět."
______________________________
NE 20:00 | Dukla Liberec

SKUP Olomouc - SK Olympik Mělník

Jakub Řičica (hráč SKUP Olomouc): „Přijede k nám Mělník. Před námi je opět těžký soupeř, který v posledním kole potrápil Spartu. My se bohužel budeme muset obejít bez Martina Janečky, což je pro nás citelná ztráta. Věřím, že se se vzniklou situací popereme, přeneseme na palubovku dobré výkony z posledních zápasů a utkání zvládneme."

Josef Gabčo (hráč SK Olympik Mělník): „V neděli jedeme k nováčkovi ligy do Olomouce, kde pro nás určitě nebude jednoduché získat všechny body. Domácí se po špatném vstupu do ligy v posledních kolech chytli a předvádí dobré výkony. Náš cíl je ale jasný, a to navázat na naší hru ze zápasu předešlého kola se Spartou. K nováčkovi vycestujeme s pokorou, ale nemáme v úmyslu odjet s čímkoliv jiným než s vítězstvím!"
______________________________
NE 19:00 | SH UP Olomouc

Další aktuality

Vnuk rozhodl v závěru a Plzeň je ve finále!
Vnuk rozhodl v závěru a Plzeň je ve finále! 30.04.2024

Interobal Plzeň je prvním finalistou! Se Slavií ve třetím duelu vedl o poločase 2:0, sešívaní ale po změně stran zabrali, vyrovnali na 2:2 a pak také na 3:3. Při závěrečné power play ale rozhodl Tomáš Vnuk čtyřicet vteřin před koncem o postupu Interobalu do finále.

Z kabiny: Plzeň se v ůterý může stát prvním finalistou
Z kabiny: Plzeň se v ůterý může stát prvním finalistou 29.04.2024

Interobal Plzeň má v úterý první mečbol na postup do finále. Po vítězství 10:6 na domácí palubovce vyhrál úřadující mistr 5:1 také v Edenu. V úterý od 20:10 tak začne zápas, po kterém můžeme poznat prvního finalistu. Co zaznělo z obou kabin?

Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku!
Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku! 27.04.2024

V pátek 26.4.2024 se neodehrálo druhé utkání semifinálové série s Helasem Brno z důvodu zdravotních potíží chrudimského kapitána Matěje Slováčka. Nyní vám přinášíme informace, jak se bude celá série dále vyvíjet.