SK Slavia Praha - 1.FC Nejzbach Vysoké Mýto

Zdeněk Sláma (trenér SK Slavia Praha): „Rád bych, aby se tým v plné síle vrátil do nejenom do tréninkového rytmu, ale také předvedl kompaktní, důrazný výkon v zápase. Hrajeme doma, chceme se prezentovat náročným způsobem hry, aktivním pojetím. Věřím, že se nám to proti Mýtu podaří.“

Michal Jiráský (hráč 1.FC Nejzbach Vysoké Mýto): „V pátek nás čeká zápas se Slavií. Bohužel vinou zranění se sestava pořád mění a je neúplná. Všichni očekáváme konec velkých fotbalů, abychom se naplno mohli věnovat futsalu. V kompletní sestavě bychom se na Slavii mohli rvát o body, v tomto případě těžko říct."
______________________________
PÁ 20:00 | SH Eden

Sparta Praha - FC Démoni Česká Lípa

Beni Simitči (trenér Sparty Praha): „V pátek v domácí hale přivítáme Českou Lípu a nic jiného než tři body nepřipadá v úvahu. Čeká nás teď pár zápasů proti papírově slabším týmům a musíme tyto zápasy zvládnout. Hlavně se musíme vyvarovat zbytečných chyb, které nám pak komplikují celkovou hru. Rád bych poslal znovu do hry mladé sparťany. Celý tým se těší na fanoušky, kteří nám svou atmosférou a podporou pomáhají v každém zápase."

Jiří Šubrt (předseda FC Démoni Česká Lípa): „Ve sváteční den zajíždíme na palubovku Sparty. Osobně se na zápas moc těším. Každé utkání s týmy z čela tabulky je vždy velká výzva. Uděláme maximum a budeme se snažit předvést to nejlepší co umíme.“
______________________________
PÁ 20:00 | SC Řepy

SK Interobal Plzeň - Helas Brno

Michal Holý (hráč SK Interobal Plzeň): „Řekli jsme si, že doma nesmíme rozdávat body a podle toho k utkání s Helasem přistoupíme. Budeme chtít zápas co nejdříve rozhodnout a kontrolovat výsledek. V pátek bude svátek, a tak věřím, že dorazí do haly hodně diváků a pomůžou nám k vítězství.“

Jan Havel (hráč Helasu Brno): „Utkání na půdě favorizované Plzně bude nesmírně složité, jelikož na straně soupeře je obrovská síla a kvalita na všech postech. My se budeme muset prezentovat soustředěným a poctivým výkonem, především směrem dozadu. Při poctivé obraně věřím, že si nějaké šance vytvoříme a bude jen na nás jak s nimi naložíme.”
___________________________________________
PÁ 20:30 | SH Lokomotiva | živě na YouTube

Další aktuality

Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále!
Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále! 03.05.2024

FK Chrudim porazila ve třetím zápase Helas 7:2 a postoupila do finále, ve kterém vyzve Interobal Plzeň. David Drozd v zápase vstřelil 250. branku a vstoupil do Klubu 250. Sedmou branku domácích vstřelil legendární Roman Mareš. Výsledek série znamená, že bronzové medaile získala Slavia.

Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále?
Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále? 03.05.2024

V pátek večer může Chrudim dokončit dobře rozdělanou práci a po dvou výhrách 6:0 postoupit do finále, kam se již dostal loňský mistr Interobal Plzeň. Helas se ale nevzdává a bude chtít sérii prodloužit. Co zaznělo z kabin?

Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol
Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol 01.05.2024

Evertonova kompletace hattricku završila druhé vítězství Chrudimi v sérii s Helasem se stejným skórem 6:0. Dvě branky přidal Radim Záruba a jednu Pavel Drozd. Východočeši mohou v pátek v Heřmanově Městci postoupit do finále, ve kterém si již své místo vybojoval Interobal Plzeň.