FK Chrudim - SK Slavia Praha

Daniel Javorski (brankář FK Chrudim):  „Páteční zápas proti Slavii bude určitě mnohem těžší než třeba úterní pohár v Jablonci, ale myslím si, že máme dost kvalitní mančaft na to, abychom jej zvládli a zvítězili. Co vím, tak Pražanům odešli dva hodně dobří hráči, a tak by naše výhra mohla být i výraznější, abychom se tak dobře naladili na Ligu mistrů."

Zdeněk Sláma (trenér SK Slavia Praha): „V pátek nás čeká utkání v Chrudimi, které bude podobné tomu, které máme za sebou v Plzni. Taktika může být trochu jiná, ale my do toho půjdeme stejně, budeme se snažit hrát stejnou hru. Budeme muset ale zlepšit v některých fázích utkání pohyb, stává se nám, že jsme po zisku míče málo aktivní v nábězích, to by nám Chrudim rychle brala míč. Na utkání se těšíme, věřím, že do toho půjdou znovu všichni kluci se stejným zápalem. Máme plno mladých hráčů, pro které to bude další obrovská zkušenost.”
___________________________________
PÁ 19:15 | MSH Chrudim | ČT Sport

1.FC Nejzbach Vysoké Mýto - SK Interobal Plzeň

Michal Jiráský (hráč 1.FC Nejzbach Vysoké Mýto): „V pátek nás čeká jeden z favoritů na titul, a to Plzeň. Po neúspěšných zápasech by bylo naivní pomýšlet na nějaký super výsledek. Myslím, že pro spoustu kluků by to mohla být dobrá škola, sledovat systematičnost, taktickou stránku a futsalový pohyb hráčů Plzně. Budeme samozřejmě bojovat, přidáme důraz a pokusíme se uhrát nějaký slušný výsledek."

Marek Kopecký (trenér Plzně): „Po zápase se Slavií máme málo času. Kluci musí zregenerovat a připravíme se na styl Vysokého Mýta. Nebude to tam nejspíš příliš o kráse, ale jedeme tam za každou cenu vyhrát.“
______________________________
PÁ 20:00 | SH Vysoké Mýto

SK Olympik Mělník - Sparta Praha

Radek Šiler (hráč SK Olympik Mělník): „V pátek nás čeká těžké utkání, jelikož k nám přijede Sparta. Spousta hráčů jim v létě odešla, ale také hodně hráčů přišlo a myslím, že je to na nich občas vidět, kdy jim souhra úplně nevychází, ale i tak body sbírají. My se budeme chtít soustředit jen na sebe a na náš výkon, jelikož je nyní naším úkolem navázat na poslední dvě ligová utkání, které jsme vyhráli. Věřím, že jsme schopni se Spartou odehrát atraktivní zápas a získat další tři body!”

Beni Simitči (trenér Sparta Praha): „Jsme dobře naladění, kluci jsou v dobré formě. Myslím si, že nám dobře fungují obě čtyřky, co máme. Na druhou stranu budeme muset bohužel hrát bez zraněného Martina Hory. Minimálně to někdo z mladších hráčů může brát jako příležitost více si zahrát a ukázat týmu i fanouškům jeho kvalitu a více se prosadit. Máme velký respekt vůči Mělníku, víme, co znamená hrát proti nim a jejich nepříjemnému způsobu hry. Známe však svou kvalitu a chceme se probojovat na vrchol tabulky. Musíme se snažit postupně všechny takové týmy porazit. Jedeme do Mělníku vyhrát."
______________________________
PÁ 20:00 | SH Mělník

FC Démoni Česká Lípa - FTZS Liberec

Jiří Šubrt (předseda Démonů): "Čeká nás velmi důležitý zápas. Po sérii nepovedených utkání bych si přál, aby body zůstaly doma. Na Liberec se nám statisticky vůbec nedaří. Je to derby, šance jsou padesát na padesát. Doufám, že se po dlouhé době budeme radovat z výhry my."

Karel Vrabec (trenér FTZS Liberec): „Další zápas nás čeká derby a chceme navázat na dobrý výkon, ale chceme tentokrát přidat i dobrý výsledek. Bude to těžký zápas plný soubojů, kde budou rozhodovat chyby a nekoncentrovanost. Jestli chceme naplno bodovat, musíme víc chtít vyhrát, tlačit se do zakončení a hlavně proměňovat šance.“
______________________________________
PÁ 20:30 | SH Česká Lípa | živě YouTube

 

Další aktuality

Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále!
Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále! 03.05.2024

FK Chrudim porazila ve třetím zápase Helas 7:2 a postoupila do finále, ve kterém vyzve Interobal Plzeň. David Drozd v zápase vstřelil 250. branku a vstoupil do Klubu 250. Sedmou branku domácích vstřelil legendární Roman Mareš. Výsledek série znamená, že bronzové medaile získala Slavia.

Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále?
Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále? 03.05.2024

V pátek večer může Chrudim dokončit dobře rozdělanou práci a po dvou výhrách 6:0 postoupit do finále, kam se již dostal loňský mistr Interobal Plzeň. Helas se ale nevzdává a bude chtít sérii prodloužit. Co zaznělo z kabin?

Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol
Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol 01.05.2024

Evertonova kompletace hattricku završila druhé vítězství Chrudimi v sérii s Helasem se stejným skórem 6:0. Dvě branky přidal Radim Záruba a jednu Pavel Drozd. Východočeši mohou v pátek v Heřmanově Městci postoupit do finále, ve kterém si již své místo vybojoval Interobal Plzeň.