SKUP Olomouc – 1. FC Nejzbach Vysoké Mýto

Jakub Řičica (vedoucí SKUP Olomouc): „Netradičně v pondělí se utkáme se soupeřem, kterého velice dobře známe z předchozích let. Bude to boj na krev, věřím, že si nic nedarujeme. Diváci se mají na co těšit! Věřím, že urveme první ligové body!“

Michal Jiráský (hráč Nejzbachu): „Na tréninku tvrdě pracujeme a snažíme se zlepšovat hlavně taktickou stránku naší hry. Víme, co Olomouc hraje, a na zápas budeme dobře připraveni. Jednoznačně si jedeme pro tři body."
____________________________________
PO 20:30 | SH Velká Bystřice

SK Interobal Plzeň – SK Slavia Praha

Lukáš Rešetár (kapitán Plzně): „Už mezi reprezentačními přestávkami jsme hráli těžký zápas, teď nás to čeká znovu. Musíme přepnout na ligu a dobře se na Slavii připravit. Hrajeme doma, takže ten cíl bude jasný. Chceme naplno bodovat a zůstat na špičce tabulky.“

Zdeněk Sláma (trenér Slavie): „V Plzni nás nečeká lehké utkání, nejenom protože nebylo úplně snadné se na něj připravit. Pauza byla dlouhá, řada našich hráčů byla na reprezentačních srazech, přesto pojedeme bojovat o výhru. Vezmu s sebou řadu mladých kluků, pro které to bude další skvělá zkušenost zahrát si proti týmu s mnoha reprezentanty. Určitě dostanou prostor na hřišti. Jsem rád, že už máme k dispozici uzdraveného Zdeňka Situ."
____________________________________
ÚT 20:00 | SH Lokomotiva

TJ Spartak Perštejn – FC Rapid Ústí nad Labem

Jiří Chmelan (kapitán TJ Spartak Perštejn): „V úterý budeme chtít potvrdit domácí výhru s Českou Lípou. Věříme, že zodpovědným výkonem dokážeme doma opět plně bodovat. Těšíme se na domácí prostředí, kde nám fanoušci tvoří v každém utkání skvělou kulisu. Televizní utkání je pro celý region velkým svátkem a všichni věříme, že stoprocentním výkonem a podporou z tribuny dokážeme v krajském derby zvítězit."

Martin Gajdoš (hráč Rapid Ústí nad Labem): „V úterý nás čeká krajské derby na půdě Perštejna, kam jedeme s jasným cílem, a to odvézt si tři body. Budeme chtít navázat na utkání s Chrudimí, ve kterém jsme odehráli skvělý zápas. Třešničkou na dortu pro nás bude živé vysílání na ČT sport."
____________________________________
ÚT 20:15 | SH Kadaň | živě ČT sport

Další aktuality

Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále!
Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále! 03.05.2024

FK Chrudim porazila ve třetím zápase Helas 7:2 a postoupila do finále, ve kterém vyzve Interobal Plzeň. David Drozd v zápase vstřelil 250. branku a vstoupil do Klubu 250. Sedmou branku domácích vstřelil legendární Roman Mareš. Výsledek série znamená, že bronzové medaile získala Slavia.

Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále?
Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále? 03.05.2024

V pátek večer může Chrudim dokončit dobře rozdělanou práci a po dvou výhrách 6:0 postoupit do finále, kam se již dostal loňský mistr Interobal Plzeň. Helas se ale nevzdává a bude chtít sérii prodloužit. Co zaznělo z kabin?

Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol
Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol 01.05.2024

Evertonova kompletace hattricku završila druhé vítězství Chrudimi v sérii s Helasem se stejným skórem 6:0. Dvě branky přidal Radim Záruba a jednu Pavel Drozd. Východočeši mohou v pátek v Heřmanově Městci postoupit do finále, ve kterém si již své místo vybojoval Interobal Plzeň.