Vysoké Mýto k favoritům ligy nepatří a pravděpodobně bude bojovat o záchranu. Nicméně první tři kola bez bodového zisku stály místo trenéra Brychtu. „Trenér Brychta odvedl v Mýtě velký kus práce. Bohužel poslední výsledky nás nemohly nechat nečinnými. Z toho důvodu jsme se rozhodli s okamžitou platností trenéra Brychtu odvolat,“ informoval na klubovém webu generální manažer 1.FC Nejzbach Vysoké Mýto Petr Jeníček. 

Odvolaný trenér byl samozřejmě zklamán a překvapen. "Zprávu o odvolání od týmu jsem obdržel smskou od Petra Jeníčka v neděli po cestě z utkání v Liberci. Moje reakce byla rychlá. Rozhodl jsem se s okamžitou platností skončit ve všech funkcích v klubu," prozradil Martin Brychta, který byl také členem vedení Nejzbachu. 

Další aktuality

Daněk zůstává v Itálii, Hůla bude hrát ve Španělsku, Klečka do Plzně
Daněk zůstává v Itálii, Hůla bude hrát ve Španělsku, Klečka do Plzně 25.07.2024

Reprezentační brankář Ondřej Daněk prodloužil svoji smlouvu s italským klubem ASD Mascalucia a bude i v příští sezoně hrát v Serii A2 elite, tedy druhou italskou ligu. Na jeho návrat do 1. Futsal ligy si tak budeme muset ještě počkat.

Helas Brno mění po 42 letech vedení,  propojuje se s akademií Orla Řečkovice
Helas Brno mění po 42 letech vedení, propojuje se s akademií Orla Řečkovice 04.07.2024

Legendární prvoligový klub Helas Brno, jenž se řadí mezi nejstarší tuzemské futsalové značky, mění po 42 letech majitele. Zakladatel Jan Loup předává štafetu novému pětičlennému vedení.

David Ploc: Cílem Klokanů je zabudování se v 1. Futsal lize
David Ploc: Cílem Klokanů je zabudování se v 1. Futsal lize 04.07.2024

Vedení futsalových Klokanů finišuje přípravy před startem letní přípravy na nejvyšší futsalovou soutěž. Při té příležitosti jsme vyzpovídali ředitele a zároveň hráče našeho klubu, Davida Ploce. Ten nám poodkryl, jak se zrodil administrativní postup do nejvyšší soutěže, klubové cíle pro nadcházející sezónu a také zmínil jednu z velkých věcí, která v létě Klokany čeká.