Ohlasy aktérů zápasu

Marek Bína (hráč Liberce): "Bylo to náročné utkání, ale soupeř hrál přesně to, co jsme od něj čekali. Jsme rádi, že se nám podařilo otočit nepříznivý vývoj a nejvíc jsme rádi za tři body. Můj hattrick je zásluha celého týmu. Je to teprve první vítězství. Musíme makat dál.”

Martin Ráliš (hráč Nejzbachu): "Jeli jsme do Liberce s odhodláním odvézt nějaké body. Začalo se v celku opatrně. Když se nám podařilo otočení skóre, přišel faul, který znamenal prodloužený pokutový kop. Během posledních dvou minut prvního poločasu jsme de facto ztratili zápas. Druhý poločas si soupeř výsledek pohlídal. A my odjíždíme bohužel bez bodu."

| STATISTIKY

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?