TJ Spartak Perštejn – Helas Brno

Jiří Chmelan (hráč TJ Spartak Perštejn): „Na další domácí utkání se velice těšíme. Po domácím utkání se Slavií víme, že nás domácí fanoušci poženou za ziskem bodů. V posledním utkání jsme dokázali zvítězit na horké půdě ve Vysokém Mýtě, kde ve velmi specifické sportovní hale to není jednoduché. Helas Brno je velmi nepříjemný soupeř, ale svou pracovitostí věříme v úspěch."

Milan Svoboda (hráč Helas Brno): „Čeká nás nováček soutěže, který poskládal celkem zajímavý tým se zvučnými jmény. První zápasy ukázaly, že Perštejn nebude hrát ve spodní polovině tabulky. Myslím, že jsme dobře připraveni a do utkání půjdeme s jasnou taktikou. Určitě nebudeme chtít celou neděli zakončit prohrou a pojedeme do Kadaně ukrást tři body domů do Brna.“
______________________________
NE 18:00 | SH Kadaň

FTZS Liberec - 1.FC Nejzbach Vysoké Mýto

Karel Vrabec (trenér FTZS Liberec): „V dalším kole přivítáme nováčka z Mýta. Bude to úplně jiný zápas, než jsme zatím odehráli, takže se na to musíme připravit. Mýto odehrálo vyrovnaný zápas v Ústí, tudíž očekávám velmi náročné utkání. Bude to bojovný zápas plný osobních soubojů. Musíme do zápasu vlétnout a ukázat, že chceme na domácí palubce zvítězit za každou cenu."

Libor Gerčák (kapitán 1. FC Nejzbach Vysoké Mýto): „V neděli nás čeká velmi důležitý zápas v Liberci, na který, věřím, se dobře připravíme a získáme první body do tabulky. Rozhodně nás ale nečeká jednoduchý soupeř, protože Liberec se rok od roku zvedá, a i letos bude chtít pomýšlet na play off."
______________________________
NE 19:30 | Dukla Liberec

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?