Do prvního poločasu nevstoupili Olomoučtí tradičně vůbec špatně a po prvním poločase drželi krok s bývalým účastníkem Ligy mistrů v poměru 1:4. Ve 35. minutě však přišel zlom, kdy se domácí začali daleko více tlačit dopředu a snažili se vstřelit další branky, to se však nedařilo a soupeř zkušeně trestal jejich chyby. 

Ohlasy aktérů zápasu

Jakub Řičica (vedoucí SKUP Olomouc): „První poločas jsme plnili trenérovy pokyny. Bohužel asi od 35. minuty jsme přestali hrát a soupeř to potrestal. Jdeme zápas od zápasu nahoru, což mě velmi těší. Těžký vstup do sezony máme pomalu za sebou a věříme v lepší zítřky. Pokud budeme pracovat jako doteď, tak výsledky určitě příjdou."

Michal Seidler (hráč Plzně): „Pro nás to bylo povinné vítězství. Po prohře v poháru jsme si chtěli spravit chuť. Máme za sebou úspěšný start do ligy, třikrát jsme vyhráli a jsme za to rádi. Teď si od sebe trochu oddychneme na reprezentacích, a pak se do toho zase vrátíme v plné síle."

| STATISTIKY

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?