FK Chrudim – SKUP Olomouc 

Felipe Conde (trenér FK Chrudim): „Utkání s nováčkem ligy bude samozřejmě těžké, ale záležet v něm bude hlavně na nás a našem výkonu, jak se k němu postavíme. Když ke střetnutí nastoupíme zodpovědně a plně koncentrovaní, tak bychom ho měli zvládnout. Po dlouhé době se představíme na domácí palubovce a před vlastními fanoušky, a proto chceme ukázat to nejlepší z naší hry a potěšit diváky vítězstvím."

Jakub Řičica (vedoucí týmu SKUP Olomouc): „Zajíždíme opět k velmi těžkému utkání, kde nás čeká velký boj. Budeme se snažit se s tím popasovat se ctí a podat co nejlepší výkon. Přes týden jsme kvalitně potrénovali, tudíž očekáváme, že se to projeví i v zápase."
______________________________
PÁ 20:00 | MSH Chrudim

SK Slavia Praha – FTZS Liberec 

Martin Brychta (hráč Slavie): „Zápas musíme od první vteřiny poctivě odmakat, vrátit se k tomu, co nás zdobilo na konci minulé sezony. Liberec se stále zlepšuje, ale my máme po prvním kole co napravovat. Chceme v domácí hale zvítězit.“

Karel Vrabec (trenér Liberce): "Viděli jsme, že Slavie ztratila body hned v úvodním kole proti nováčkovi soutěže. To nám dodává odvahu. Pojedeme do Prahy dobře namotivovaní a chceme přivézt body.”
______________________________
PÁ 20:00 | SH Eden

Helas Brno – FC Rapid Ústí nad Labem

Tarik Lukšija (hráč Helasu Brno): "Ústí porazilo v prvním utkání Vysoké Mýto. Mají v týmu mladé kluky a vrátil se například Vobořil. Myslím si, že to bude těžký zápas, ale doufám, že doma vyhrajeme a tři body zůstanou v Brně."

Jiří Zápotocký (hráč Rapidu): „Čeká nás další důležitý zápas, když zajíždíme na palubovku Brna. V týmu panuje dobrá nálada a chceme navázat na předešlou výhru proti Vysokému Mýtu.“
______________________________
PÁ 20:00 | SH Vodova 2

SK Interobal Plzeň – Sparta Praha

Gabriel Rick (hráč Plzně): „První domácí zápas chceme zvládnout a před našimi fanoušky vyhrát. Nebude to lehký zápas, ale věřím, že jsme dobře připraveni. Musíme hrát svoji hru, být trpěliví a věřím, že tři body zůstanou doma.“

Beni Simitči (trenér Sparty): "Na páteční zápas se těšíme všichni ve Spartě, protože konečně budeme mít jednu pořádnou prověrku proti jednomu z favoritů ligy. V Plzni bude super atmosféra, a proto tam vždy rád jezdím a rád uvidím také me bývalé hráče Sparty. Bude to hezký zápas. Ať vyhraje lepší."
____________________________________________________
PÁ 20:00 | SH Lokomotiva | živě YouTube a ČT sport Plus

1.FC Nejzbach Vysoké Mýto – TJ Spartak Perštejn

Michal Jiráský (hráč Nejzbachu): "V pátek nás čeká první domácí zápas ligové sezony. Na domácím hřišti přivítáme Perštejn, který má ve svých řadách spoustu reprezentantů a kvalitních hráčů. Doufám, že ukážeme všem týmům, že z Mýta se budou vozit body jen velmi těžko, a vyhrajeme. Věřím, že si diváci najdou cestu do haly a poženou nás za vítězstvím.“

Jiří Novák (hráč Spartaku Perštejn): "V Mýtě očekávám velmi těžké utkání, ve své specifické hale jsou silní, určitě bude výborná atmosféra. Musíme dát do zápasu všechno a bojovat stejně jako se Slavií. Pokud se nám to podaří, věřím v body."
______________________________
PÁ 20:00 | SH Vysoké Mýto

SK Olympik Mělník – FC Démoni Česká Lípa

Jiří Vokoun (kapitán Olympiku): „V pátek nás čeká další domácí zápas, tentokrát proti České Lípě. Bude to pro nás jiné utkání než s Chrudimí a my budeme chtít udělat první body, což věřím, že se nám povede. Nečeká nás nic snadného, ale věřím, že se na utkání dobře připravíme a zvládneme ho.“

Petr Zapletal (hráč FC Démoni Česká Lípa): „V pátek nás čeká důležitý zápas proti Mělníku. Pokud návážeme na dobrý výkon proti Helasu, tak věřím, že je v našich silách si přivézt z mělnické palubovky konečně tři body.“
______________________________
PÁ 20:00 | SH Mělník

Další aktuality

Chrudim přejela mistra, Pavel Drozd nastřílel hattrick
Chrudim přejela mistra, Pavel Drozd nastřílel hattrick 09.09.2024

Chrudim s přehledem ovládla souboj s mistrovskou Plzní a zvítězila vysoko 8:2. Svěřenci Matěje Slováčka dominovali od samotného začátku, svůj poločasový čtyřbrankový účet po změně stran zdvojnásobili. Pavel Drozd zaznamenal hattrick.

Výsledky: Chrudim zdecimovala Plzeň před televizními kamerami
Výsledky: Chrudim zdecimovala Plzeň před televizními kamerami 09.09.2024

Druhé kolo 1. Futsal ligy nabídlo hned pět zápasů v pátek večer! Kolo dohrál pondělní televizní zápas na ČT sport, ve kterém fanoušci viděli reprízu loňského finále mezi Plzní a Chrudimí. 

Kadaň vyhrála v Mělníce a vede tabulku
Kadaň vyhrála v Mělníce a vede tabulku 06.09.2024

Čtyři branky brazilských hráčů zajistily další tři body pro zatím stoprocentní Inter Kadaň. Domácí Mělník dokázal snížit až v závěru na 1:4. Severočeši se po dvou kolech vyšvlihli do čela tabulky.