SK Interobal Plzeň - FTZS Liberec (PÁ 20:00)

Michal Štrajt (hráč Plzně): „Je to jednoduché. Do třetího zápasu jdeme s tím ho hlavně vyhrát! Už nechceme absolvovat cestu do Liberce a navíc bychom na semifinále pošetřili nějaké síly. Budeme chtít dobře vstoupit do zápasu a vstřelit první branku, to je vždycky důležité proti podobným soupeřům. Ale jak říkám, důležitá je výhra a ukončení série po třech zápasech.“

Karel Vrabec (trenér Liberce): "Řekl bych, že náš výkon ve druhém zápase byl zase o něco lepší než v prvním a věřím, že ve třetím zápase se nám podaří zase ještě víc zlepšit a hlavne vstřelit více než jeden gól. Kluci makali v každém zápase, není jim skoro co vyčíst, jen si musíme umět lépe poradit v gólových příležitostech."

SK Slavia Praha - AC Sparta Praha 17 (PÁ 20:00)

David Frič (trenér Slavie): "Jestli si někdo myslí, že je rozhodnuto, tak ho velmi rychle vyvedu z omylu. Ano, Sparta bude oslabená, ale o to víc bude bojovat, je to pro ně poslední šance. V zápase nechají všechno a pokud chceme být úspěšní, musíme udělat to samé a odmakat to naplno."

Beni Simitči (trenér Sparty): „V pátek nám nezbývá nic jiného než se pokusit o zázrak. Budou nám chybět Angellot a Cristiano, ale pořád věřím, že někteří hráči stále neřekli své poslední slovo. Pokud nepodají lepší výkon, budu zklamaný.“

Další aktuality

Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku!
Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku! 27.04.2024

V pátek 26.4.2024 se neodehrálo druhé utkání semifinálové série s Helasem Brno z důvodu zdravotních potíží chrudimského kapitána Matěje Slováčka. Nyní vám přinášíme informace, jak se bude celá série dále vyvíjet.

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.