Svarog FC Teplice - Helas Brno

Rodriguinho (hráč Svarog FC): "Je velmi důležité, abychom udrželi vítěznou sérii. Do play off potřebujeme jít s co největším sebevědomím. Pojďme si za podpory našich fanoušků za dalším vítězstvím!"

Filip Havrda (hráč Helasu Brno): “V pátek nás čeká ohromně těžké utkání s Teplicemi, které celou sezonu disponují především velice kvalitní hrou směrem dopředu. Teplice nastoupí pravděpodobně hned od začátku zápasu s vysokým presinkem, aby nám hned znepříjemnili počínání na palubovce. Do zápasu půjdeme s cílem soupeře co nejvíce potrápit a uhrát co možná nejlepší výsledek. Abychom měli nějakou šanci na úspěch, tak musíme přidat co do bojovnosti, tak obětavosti.”
_____________________________________
PÁ 20:00 | SH Teplice

FC Rapid Ústí n. L. - SK Slavia Praha

Matěj Čapek (hrající předseda Rapidu): "Do konce základní části zbývají poslední dvě kola a boj o záchranu v soutěži je stále otevřený. Situace v tabulce nám nedává jinou možnost, než jít do utkání s cílem získat alespoň bod. Vzhledem ke kvalitě soupeře to však bude velmi náročné, přesto věřím, že se to při souhře více okolností může podařit."

Zdeněk Sita (hráč Slavie): "Je možné, že to bude podobný zápas jako proti Liberci, hrajeme venku. Nesmíme zaspat začátek utkání a musíme do toho vstoupit tak jako proti Liberci, pokusit se to rozhodnout co nejdřív."
_____________________________________
PÁ 20:00 | SH Lokomotiva Plzeň

SK Dynamo PCO České Budějovice - FK Chrudim

Vojtěch Vejvar (Dynamo): "V pátek nás čeká poslední ligové utkání a přijede nejlepší tým v lize za poslední léta. Doufám, že přijde hodně fanoušků rozloučit se s námi a s ligovou příslušností, a já věřim, že se jim odměníne kvalitním výkonem."

Max (hráč FK Chrudim): „Neohlížíme se na to, jestli má soupeř ještě o co hrát nebo ne, my musíme odvést naši práci na maximum, pokud chceme vyhrát základní část. V prvním zápase jsme nastříleli hodně branek, ale každé utkání je jiné. Oni budou hrát doma a pokud budou kompletní, bude to určitě těžší zápas než u nás.”
_____________________________________
PÁ 20:00 | SH Lokomotiva ČB

FC Démoni Česká Lípa - SK Interobal Plzeň

Karel Kruliš (trenér Démonů): "Přijede poslední mistr ligy. Velice složitý zápas na získaní bodů, ale pokusíme se soupeře potrápit a mít dobrý pocit z předvedené hry."

Michal Štrajt (hráč Plzně): „Česká Lípa potřebuje každý bod. Z naší kabiny stále jasně zní, že jdeme zápas od zápasu. Chceme získávat všechny možné body a doladit formu na blížící se play-off. Očekávám od Démonů bojovný výkon.“
_____________________________________
PÁ 20:00 | SH Č. Lípa | živě na YouTube

SK Olympik Mělník - AC Sparta Praha 17

Jakub Němec (trenér Olympiku): „Čeká nás velmi těžké utkání. Oba týmy potřebují uhrát body, aby si zajistili co nejlepší umístění po základní části. Sparta před play off hodně posílila a má velmi dobrou formu. My nebudeme v optimální sestavě, ale hrajeme doma, kde to nikdo nemá snadné. Budeme bojovat a Sparte nedáme nic zadarmo.”

Luizinho (hráč Sparty): "V pátek nás čeká cesta do Mělníka, mají mladý tým, který se dokáže semknout, takže očekávám složitý zápas, ale my musíme brát tři body, abychom vylepšili pozici v tabulce. Cokoliv jiného bude neúspěch."
_____________________________________
PÁ 20:00 | SH Mělník

Žabinští Vlci Brno - FTZS Liberec

Michal Odehnal (trenér ŽV Brno): "V zápase s Libercem nám jde o vše, takže očekávám, že se vydáme ze všech sil a zápas zvládneme."

Karel Vrabec (trenér Liberce): "Předposlední zápas nás čeká v pátek v Brně u Žabinských Vlků. Čekám těžký zápas, protože Vlci ještě pořád bojují o záchranu v lize, ale my chceme skončit v tabulce co nejlépe a ve hře máme ještě šest bodů, díky kterým bychom se dostali na sedmé místo. Aby se nám to povedlo, musíme v Brně vyhrát a všichni pro to musí udělat maximum."
_____________________________________
PÁ 20:00 | SH Modřice

Další aktuality

Známe termíny finále, začíná se v úterý 14. května v Chrudimi
Známe termíny finále, začíná se v úterý 14. května v Chrudimi 07.05.2024

Počtvrté bude mít finále play off 1. Futsal ligy stejné složení - vítěz základní části FK Chrudim vyzve úřadujícího mistra Interobal Plzeň. Série začne v úterý 14. května v Heřmanově Městci. Nového či staronového mistra poznáme nejpozději o dvanáct dnů později.

Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále!
Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále! 03.05.2024

FK Chrudim porazila ve třetím zápase Helas 7:2 a postoupila do finále, ve kterém vyzve Interobal Plzeň. David Drozd v zápase vstřelil 250. branku a vstoupil do Klubu 250. Sedmou branku domácích vstřelil legendární Roman Mareš. Výsledek série znamená, že bronzové medaile získala Slavia.

Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále?
Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále? 03.05.2024

V pátek večer může Chrudim dokončit dobře rozdělanou práci a po dvou výhrách 6:0 postoupit do finále, kam se již dostal loňský mistr Interobal Plzeň. Helas se ale nevzdává a bude chtít sérii prodloužit. Co zaznělo z kabin?