Sparta do utkání šla jako favorit, svou roli potvrdila už ve 3. minutě, když se prosadil Lukáš Křivánek. Hosté sice dokázali v 6. minutě vyrovnat na 1:1, ale poté začala jasná dominance Sparty. Do konce prvního poločasu se dokázali prosadit postupně Hora, Martinez, Angellot a Luizinho. Hosté dokázali vstřelit svou druhou a poslední branku v utkání v 17. minutě, když se prosadil Pouzar. Do kabin se tak šlo za stavu 5:2.

Druhá půle už jasně patřila domácím, když dvěma góly zkompletoval hattrick Angellot, dvakrát se prosadila pro domácí fanoušky nová posila Baez a Carlinhos. Konečný stav utkání tak byl 10:2.

Cristiano (brankář Sparty): „Zápas jsme měli pod kontrolou, dokázali jsme vstřelit deset branek, což je skvělé, ale nejdůležitější jsou přece jen tři body. Díky tomu můžeme bojovat o lepší umístění v tabulce.“

Štěpán Prokeš (hráč PCO): „Sparta potrvdila svou kvalitu. Nutno říct, že jsme jí to svými defenzivními chybami hodně ulehčili. Na druhou stranu nás podržel svým výkonem Zdenda Křížek, utkání mu sedlo a nebýt něj, tak by ukazatel skóre byl na mnohem vyšším čísle. Soupeři gratuluji a přeji hodně štěstí do bojů v play-off. Nás čekají poslední dvě utkání v 1. lize s Chrudimí a Libercem, které si chceme maximálně užít.“

Statistiky

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.