Žabinští Vlci Brno - AC Sparta Praha 17

Michal Odehnal, trenér ŽV Brno: "Na sobotní zápas se zodpovědně chystáme, věříme, že jej zvládneme a když se vše povede, plus prolomíme střeleckou potenci, tak bychom rádi bodovali."

Beni Simitči, trenér Sparty: „Bohužel minulý týden nám nevyšel podle plánu. Teď v sobotu se musíme znovu nastartovat proti Žabinským Vlkům. Máme jim co oplácet z podzimní části sezony včetně urážek ze strany jejich diváků, kteří byli v Praze. Jednoznačně si jedeme pro tři body!“
______________________________
SO 19:00 | MSH Modřice

FC Rapid Ústí n. L. - Svarog FC Teplice

Matěj Čapek, hrající předseda Rapidu: „Svarog půjde do zápasu jako jasný favorit, jeho letošní kádr i výkony budí respekt a za mě je to spolu s Chrudimí největší favorit na zisk letošního titulu. Bohužel nás trápí marodka a je otázkou, v jaké sestavě nastoupíme. Přesto necháme v derby maximum a budeme se snažit Teplicím roli favorita znepříjemnit. Přeju si, aby zápas proběhl bez jakýchkoliv negativních výstřelků a aby si toto derby zasloužilo být v budoucnu nasazeno jako televizní utkání.“

Tomáš Künzl, asistent trenéra Svarog FC: „S Rapidem očekáváme, že hlavně na začátku utkání nás budou chtít překvapit. Mají zajímavé individuální hráče a určitě nechceme nic podcenit. Každopádně se na utkání těšíme a věříme, že se žádné překvapení neodehraje, a že se nám podaří udělat další krok ke druhému místu v základní části.“
______________________________
NE 19:00 | SC Sluneta

SK Dynamo PCO České Budějovice - SK Slavia Praha

Vojtěch Vejvar, trenér Dynama PCO: "S pražskou Slavií nemáme příliš dobrou bilanci za celou dobu působení v nejvyšší soutěži. Očekáváme další náročný zápas. Nic nevypustíme, chceme se před našimi domácími fanoušky ještě ukázat."

Jan Homola, kapitán Slavie: "Nesmíme nic podcenit, od začátku nasadit vysoké tempo hry, vytvářet si šance a ty proměňovat. Nedělní termín pro nás není úplně obvyklý, ale v minulosti jsme se s tím už dokázali vyrovnat. Věřím, že tento zápas bez problémů zvládneme a přivezeme tři body."
______________________________
NE 19:00 | SH Lokomotiva ČB

FTZS Liberec - FK Chrudim

Karel Vrabec, trenér FTZS: "V nedělním večerním zápase přivítáme rozjetou mašinu z Chrudimi. Čeká nás extrémně těžký zápas, ve kterém se budeme snažit neprohrávat osobní souboje a dodržovat defenzivní úkoly. Na druhou stranu do ofenzívy se nesmíme bát a musíme se snažit využít každou příležitost k zakončení. Chtěl bych, aby do toho kluci šli s chutí a užili si takový zápas, protože v ně můžeme jedině překvapit. Pokud do toho dáme všechno, tak opět věřím v dobrý výsledek."

Éverton, hráč FK Chrudim: „Hrát v Liberci je vždycky těžké! Jejich tým má technicky i fyzicky dobré hráče, ale my jsme připraveni a věříme, že budeme v této sezóně pokračovat ve skvělé práci. Chceme vyhrát, abychom se přiblížili ke splnění našeho dalšího cíle. Po výhře v poháru si chceme jet pro tři body, abychom zůstali na čele tabulky."
______________________________
NE 20:30 | SH Dukla

Další aktuality

Chrudim padla doma i podruhé, Plzeň si veze mečbol
Chrudim padla doma i podruhé, Plzeň si veze mečbol 20.05.2024

Plzeň v Heřmanově Městci jako první inkasovala, ale soustředěným výkonem a dvěma brankami Kaká otočila skóre a odvezla si mečbol. Ve čtvrtém zápase v pátek 25. května bude mít tak první možnost udělat poslední krok k obhajobě.

Z kabiny: V pondělí třetí finále, kdo získá mečbol?
Z kabiny: V pondělí třetí finále, kdo získá mečbol? 20.05.2024

V pondělí 20. května od 19 hodin začne třetí dějství letošní finálové série. Chrudim přivítá v Heřmanově Městci Plzeň. Jeden z finalistů získá mečbol? Kdo to bude?

Chrudim vrátila Plzni úder, finálová série je vyrovnaná!
Chrudim vrátila Plzni úder, finálová série je vyrovnaná! 17.05.2024

Finále je srovnané 1:1 na zápasy! Chrudim oplatila Plzni prohru z úvodního duelu, na západě Čech vyhrála 5:2 a v pondělí bude usilovat v Heřmanově Městci o mečbol. Dvě branky vstřelil Ewerton, po jedné bratři Drozdové a Záruba. Za domácí se prosadili Vnuk a Kaká.