Helas Brno - FK Chrudim

Zbyněk Špička (Helas Brno): "V pátek se po reprezentační přestávce vrací domácí soutěž. Do Brna přijedou čerství vítězové poháru FK Chrudim, takže nás čeká jeden z nejlepších týmů Česka. Budeme se snažit nechat na palubovce maximum, favorita potrápit a uhrát doma cenné body."

Pavel Drozd (FK Chrudim): “Po vítězství v poháru jsme všichni v dobré náladě a na další ligový zápas se velmi těšíme. V Brně se vždy hraje velmi těžko, je to velmi důrazný a nepříjemný soupeř. Cíl je však jasný a to přivést domů všechny tři body.”
_________________________________________
PÁ 19:30 | SH Vodova

AC Sparta Praha 17 - FTZS Liberec

Beni Simitči (trenér Sparty): „Na páteční zápas se všichni moc těšíme. Konečně po delší pauze půjde o ligový zápas a my už konečně chceme začít vyhrávat, což nám návrat Křivánka ze zranění, Angellota z reprezentačních povinností a nové posily, umožní. Do konce základní části nemáme v plánu prohrát!“

Karel Vrabec, trenér FTZS: “Konečně jsme se dočkali dalšího mistrovského zápasu po tak dlouhé pauze. Čeká nás nevyzpytatelná Sparta, která už má k dizpozici všechny své důležité hráče a nové posily. Jedeme na zápas s velkou chutí a pokusíme se co nejvíce a nejlépe napravit náš poslední zápas v Plzni. Musíme na palubovce nechat všechno a uhrát co nejlepší výsledek.”
_________________________________________
PÁ 20:00 | SC Řepy | živě Tipsport

SK Interobal Plzeň - SK Dynamo PCO České Budějovice

Michal Holý (hráč Plzně): „Po složitém utkání v Mělníku, které jsme si sami zkomplikovali, nás čeká poslední tým tabulky. Uvidíme s čím Budějovice k nám přijedou, vždy hrají sympaticky a ne žádného „zanďoura”. My si musíme spravit chuť, nejlépe rozhodnout co nejdříve a pošetřit trochu sil na další těžký týden.“

Vojtěch Vejvar (PCO Dynamo): "Začínáme sérii zápasů s předními týmy ligy. Bohužel nás nečeká nic jednoduchého, obzvlášť na palubovce Plzně, která nyní hraje ve veliké pohodě. Tým je po dlouhé době kompletní, tak věřím, že předvedeme solidní výkon."
_________________________________________
PÁ 20:00 | SH Lokomotiva

SK Slavia Praha - Žabinští Vlci Brno

Jan Křemen (Slavia): "Když budeme hrát jako ve finále poháru, tak musíme vyhrát. Pokud budeme chtít hrát na špičce, musíme taková utkání zvládat za tři body. Nesmíme nic podcenit, moc dobře si pamatujeme, že nás dokázali porazit. Máme Žabinským Vlkům co vracet."

Michal Odehnal (trenér ŽV Brno): "Do Prahy jedeme po dlouhé pauze a o to více se těšíme. Víme, že Slavia nám bude chtít vrátit porážku z posledního střetnutí, ale my se nedáme tak lehce a budeme bojovat."
_________________________________________
PÁ 20:00 | SH Slavia

Svarog FC Teplice - SK Olympik Mělník 

Michal Hůla (brankář Svarog FC): "V pátek nás po delší pauze konečně čeká další ligový zápas proti Mělníku. Pečlivě se na něj připravujeme a všichni se už těšíme. Věřím, že po pauze předvedeme dobrý výkon a tři body zůstanou v Teplicích."

Lukáš Nečas, hráč Olympiku: „V dalším zápase proti Teplicím se budeme muset obejít bez Pepy Gabča kvůli karetnímu trestu, ale pevně věřím že se nám vrátí ostatní kluci z marodky. Čeká nás náročné utkání proti týmu disponujícím výborně technicky a pohybově vybaveným hráčům. Pokud chceme pomýšlet na nějaký bodový zisk, musíme pokračovat ve stejném tempu v jakým jsme otočili poslední zápas s Plzní a obětovat spoustu sil, padat do střel a co nejvíce soupeři znepříjemnit večer.”
_________________________________________
PÁ 20:00 | SH Teplice

FC Démoni Česká Lípa - FC Rapid Ústí n. L.

Karel Kruliš (trenér Démonů): "V pátek nám nezbývá nic jiného než zápas zvládnout a urvat všechny body. Na to se celou pauzu připravujeme a pevně věřím, že zápas zvládneme."

Matěj Čapek (FC Rapid Ústí n. L.): "V pátek nás čeká zápas na palubovce České Lípy. Uvědomujeme si důležitost utkání pro oba celky. Věřím, že po delší herní pauze předvedeme kvalitní výkon, odvezeme si všechny body a přiblížíme se záchraně."
_________________________________________
PÁ 20:00 | SH Č. Lípa

Další aktuality

Známe termíny finále, začíná se v úterý 14. května v Chrudimi
Známe termíny finále, začíná se v úterý 14. května v Chrudimi 07.05.2024

Počtvrté bude mít finále play off 1. Futsal ligy stejné složení - vítěz základní části FK Chrudim vyzve úřadujícího mistra Interobal Plzeň. Série začne v úterý 14. května v Heřmanově Městci. Nového či staronového mistra poznáme nejpozději o dvanáct dnů později.

Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále!
Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále! 03.05.2024

FK Chrudim porazila ve třetím zápase Helas 7:2 a postoupila do finále, ve kterém vyzve Interobal Plzeň. David Drozd v zápase vstřelil 250. branku a vstoupil do Klubu 250. Sedmou branku domácích vstřelil legendární Roman Mareš. Výsledek série znamená, že bronzové medaile získala Slavia.

Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále?
Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále? 03.05.2024

V pátek večer může Chrudim dokončit dobře rozdělanou práci a po dvou výhrách 6:0 postoupit do finále, kam se již dostal loňský mistr Interobal Plzeň. Helas se ale nevzdává a bude chtít sérii prodloužit. Co zaznělo z kabin?