Dynamo stále zůstává utopené u dna tabulky. Jihočeši ztrácí na předposlední pozici pět bodů, na záchranu dokonce osm. A celek trenéra Vejvara čeká už jen šest zápasů. Proti Mělníku tak musí vyhrát. První vzájemný zápas obou celků se hrál 3. prosince v Mělníce. Domácí Olympik zvítězil 4:1, když o osudu utkání rozhodl až po remízovém prvním poločase. V domácím dresu se trefil i brankář Jan Žežulka.

Olympik bojuje o udržení 6. místa v tabulce. Do první pětky má aktuálně daleko. Na Slavii ztrácí pět bodů, a to mají sešívaní ještě jeden zápas k dobru. Středočeši drží před ligovou pauzou dlouhou šňůru neporazitelnosti, která čítá šest utkání. Naposledy hráči trenéra Němce prohráli 12. listopadu doma s Chrudimí. V neděli chce Olympik svou sérii natáhnout na sedm.

Jakub Němec, trenér Olympiku: „Tuto sezonu se Českým Budějovicím sice nedaří získávat body, ale v domácí hale zavařili spoustě soupeřům. Z toho důvodu očekávám velmi těžké utkání, ve kterém nebude jednoduché zvítězit. My ale tři body potřebujeme, jelikož je pro nás cílem udržet si současnou pozici v tabulce 1. Futsal ligy. Poté nás čeká série utkání s TOP čtyřkou ligy, ve které bude velmi těžké bodovat, a i proto je pro nás priorita si odvézt vítězství zpět na Mělník výhru.“

Vojtěch Vejvar, trenér Dynama PCO: „Do utkání s Mělníkem jdeme s čistou hlavou, nemáme co ztratit. Primární je dohrát soutěž se vztyčenou hlavou, a proto věřím, že soupeře potrápíme a získáme nějaký ten bod. Nečeká nás ovšem žádné jednoduché utkání."
________________________________
NE 19:00 | SH Lokomotiva ČB

Profil haly

Č. Budějovice | Lokomotiva

Více
Adresa Třebízského 1044/1, 37006 České Budějovice
Kapacita 300 sezení / 50 stání
Vstupenky 50 Kč

Další aktuality

Daněk zůstává v Itálii, Hůla bude hrát ve Španělsku, Klečka do Plzně
Daněk zůstává v Itálii, Hůla bude hrát ve Španělsku, Klečka do Plzně 25.07.2024

Reprezentační brankář Ondřej Daněk prodloužil svoji smlouvu s italským klubem ASD Mascalucia a bude i v příští sezoně hrát v Serii A2 elite, tedy druhou italskou ligu. Na jeho návrat do 1. Futsal ligy si tak budeme muset ještě počkat.

Helas Brno mění po 42 letech vedení,  propojuje se s akademií Orla Řečkovice
Helas Brno mění po 42 letech vedení, propojuje se s akademií Orla Řečkovice 04.07.2024

Legendární prvoligový klub Helas Brno, jenž se řadí mezi nejstarší tuzemské futsalové značky, mění po 42 letech majitele. Zakladatel Jan Loup předává štafetu novému pětičlennému vedení.

David Ploc: Cílem Klokanů je zabudování se v 1. Futsal lize
David Ploc: Cílem Klokanů je zabudování se v 1. Futsal lize 04.07.2024

Vedení futsalových Klokanů finišuje přípravy před startem letní přípravy na nejvyšší futsalovou soutěž. Při té příležitosti jsme vyzpovídali ředitele a zároveň hráče našeho klubu, Davida Ploce. Ten nám poodkryl, jak se zrodil administrativní postup do nejvyšší soutěže, klubové cíle pro nadcházející sezónu a také zmínil jednu z velkých věcí, která v létě Klokany čeká.