SK Olympik Mělník - FC Démoni Česká Lípa

Jan Žežulka (brankář Olympiku): „V pátek nás čeká Česká lípa, kterou budeme chtít zvládnout, abychom stále mohli pomýšlet na top šestku, která je naším vysněným cílem. Byl bych rád, kdybychom navázali na posledních pár zápasů, kdy se nám dařilo dobře jak do ofenzivy, tak do defenzivy. Neočekávám lehké utkání, protože Česká Lípa i přes formu posledních sezon, byla a je kvalitním mužstvem, se spoustou zkušených hráčů. Věřím ale, že zápas zvládneme a budeme se moct dotáhnout na Spartu.”

Karel Kruliš (trenér Démonů): "Pokud si chceme zachovat naději na záchranu, musíme na Mělníku podat perfektní výkon a pokusit se odvézt minimálně bod."
____________________________________
PÁ 20:00 | SH Mělník

FK Chrudim - AC Sparta Praha 17

Dominik Balog (hráč FK Chrudim): „Od tohoto zápasu očekávám, že se bude jednat o jiné utkání, než který se konal v první polovině soutěže. I když je Sparta velmi kvalitní soupeř, tak pevně věřím, že zápas rozhodneme co nejdříve v náš prospěch. Naší prioritou je vyhrát základní část a poté získat zpět mistrovský titul, ale to je ještě daleká cesta, a proto vždy jdeme od zápasu k zápasu.”

Beni Simitči (trenér Sparty): „V pátek nás čeká další venkovní zápas, tentokrát v Chrudimi. Uvidíme v následujících dnech, jak se ozvou hráči se zraněními a se šrámy, které z dneška mají. Už tak v úzkém kádru si přivodil zranění kolene Tarik Lukšija, u kterého to vypadá, že to bude na delší dobu, takže pravděpodobně pojedeme do Chrudimi opět s mladíky z juniorky, nedá se nic dělat. Náš hlavní boj začne až po otevření přestupového okna.“
____________________________________
PÁ 20:00 | MSH Chrudim | Livestream

Žabinští Vlci Brno - SK Interobal Plzeň

Michal Odehnal (trenér ŽV Brno): "V pátečním utkání chceme hlavně zkusit přenést věci z tréninkového procesu a vyzkoušet si je v ostrém utkání. Opět dostanou šanci i mladí, méně vytěžovaní, hráči."

Dušan Künstner (hráč Plzně): „Do Brna jedeme potvrdit roli favorita, i když nás tam určitě nečeká nic jednoduchého. Vlci mají svoji hru založenou na důrazu a na dlouhých nahazovaných míčích na vysoké pivoty. Doufám, že se na to dobře připravíme, hned od začátku budeme určovat tempo my. Věřím, že co nejrychleji odskočíme na rozdíl dvou, tří branek, aby se nám po zbytek zápasu hrálo lépe a nedali Brnu žádnou šanci na zisk bodů.“
____________________________________
PÁ 20:00 | MH Modřice

FC Rapid Ústí n. L. - Helas Brno

Jaroslav Zápotocký (hráč Rapidu): "Před námi je další důležité utkáni, kde bychom chtěli bodovat a tím se definitivně udržet v nejvyšší soutěži. Naposled jsme si ukázali, že s Helasem se dá hrát. Ovšem Helas 4 zápasy po sobe neprohrál, takže nás určitě čeká nelehké utkání. Budeme muset předvést koncentrovaný výkon s maximálním nasazením."

Zbyněk Špička (hráč Helasu): "V sobotu nás čeká těžké utkání v lovosické hale proti domácím z Ústí. Víme, že nás nečeká nic lehkého, jelikož domácí budou určitě usilovat o tři body, aby se přiblížili účasti v play off. O to samé se ale budeme rvát i my, jelikož chceme po základní části skončit na páté příčce a zajistit si tak co nejlepší možnou pozici před vyřazovacími boji. Budeme se snažit navázat na koncentrovaný výkon z televizního utkání proti Spartě a odvézt si do Brna všechny tři body."
____________________________________
SO 19:00 | SH Lovosice

Svarog FC Teplice - SK Dynamo PCO České Budějovice

André Guimaraes (trenér Svarog FC): "Víme, že soupeř přijede do Teplic, aby se pokusil získat body a dostat se z těžké situace, ve které se nachází. My jsme na to připraveni. Víme, že jsme lepší, ale jako vždy to musíme dokázat na hřišti, a to se také chystáme udělat."

Radim Pouzar (hráč PCO): "V neděli nás čeká velmi silný tým Teplic. Budeme se snažit předvést své maximum a nakolik to bude stačit, uvidíme po zápase. Určitě nechceme závěr sezony vypustit, ale chceme být pro každého soupeře nepříjemným protivníkem."
____________________________________
NE 19:00 | SH Teplice

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?