O první branku utkání se postaral novic v sestavě Démonů Matějka, který dostal v šesté minutě Démony do vedení do vedení 1:0. Druhou branku utkání vstřelil, o minutu později, po individuální akci brankář Démonů Kirov – 2:0. Hosté dokázali zásluhou Prokeše snížit o minutu později na 2:1. V jedenácté minutě odskočili Démoni na rozdíl dvou branek zásluhou Bialka – 3:1. Hosté dokázali držet s Démony krok a ve čtrnácté minutě dokázali snížit zásluhou Benáta na 3:2. V šestnácté minutě vstřelil svou druhou branku v utkání Matějka, který dostal Démony opět do dvoubrankového vedení – 4:2. Hosté dokázali opět snížit na rozdíl jedné branky, kdy se v osmnácté minutě prosadil Hrbáč – 4:3. Tímto výsledkem skončil první poločas.

Druhý poločas začali lépe hosté z Budějovic, kteří dvěma brankami, Prokeše a Hanzlíka, v třiadvacáté minutě otočili stav ve svůj prospěch – 4:5. O tři minuty později bylo srovnáno kdy si hosté vstřelili vlastní branku – 5:5. Budějovice, ale dokázali domácí zase odskočit, kdy se ve třicáté minutě prosadili Benát a Prokeš, který završil hattrick, na rozdíl dvou branek – 5:7. Domácí se nevzdali a dokázali zásluhou Bialka a Matějky, který byl druhým hráčem utkání, který završil hattrick, srovnat na konečných 7:7.

Karel Kruliš (trenér Démonů): "Bod bereme a věříme, že bude stačit k záchraně. Soupeř byl produktivní a hrál uvolněně. My byli pod tlakem, ale to nás neomlouvá. Budeme bojovat dál."

Štěpán Prokeš (hráč Dynama): “Zápas určitě pohledný pro diváky, nicméně výsledek nic neříkající ani pro jeden tým. Chtěli jsme naplno bodovat, po obratu ve druhé půli jsem věřil, že to zvládneme, ale stejně jako v jiných zápasech, jsme nezvládli koncovku. 2 minuty před koncem inkasujeme a o slibně rozehraný zápas přijdeme. Nejvíc mě asi mrzí, jak lacino branky týmům darujeme. Vzhledem k budoucímu losu je bod málo.”

Statistiky

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.