Do zápasu vstupovali jako jasní favorité domácí a také to od prvních vteřin na palubovce dokazovali. Neutekly ani dvě minuty utkání a Teplice už vedly 2:0. Nejprve si srazil míč do vlastní brány hráč hostí, poté skóroval Felipinho. Domácí i nadále dominovali a Žabinské Vlky k ničemu nepouštěli. Do konce poločasu dokázal Svarog nastřílet ještě další tři branky. Strany se měnily za stavu 5:0 pro domácí. 

Žabinští Vlci sice ve druhé půli zlepšili svou hru, ale na zázračný obrat to bylo málo. Až v samotném závěru utkání dokázali hosté vstřelit čestný gól. Teplice ale ve druhé půli přidaly další tři branky a utkání tak zaslouženě vyhrály poměrem 8:1.

Michal Hůla, brankář Svarog FC: "V prvním utkání si připisujeme povinné tři body a vítězný vstup do roku 2022. Ač výsledek vypadá jasně, tak Brno nám nedalo nic zadarmo. Od začátku jsme si šli za vítězstvím a je jen škoda inkasovaného gólu necelou vteřinu před koncem."

Michal Odehnal, trenér ŽV Brno: "Dnešní zápas jsme odehráli částečně v improvizované sestavě, což bylo znát hlavně v prvním poločase. Zápas nám ukázal, kde máme velké prostory ke zlepšení a na tom chceme stavět další přípravu. Soupeři gratulujeme k vítězství."

Statistiky

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.