FC Rapid Ústí n. L. - SK Olympik Mělník

Matěj Čapek (hrající předseda Rapidu): "V prvním utkání roku 2022 hostíme v Lovosicích Mělník. Mělník má svou kvalitu a dlouhodobě se nám proti němu nedaří, což potvrdil i první vzájemný zápas v sezoně, kdy jsme kromě prohry předvedli také velmi špatný výkon. Věřím však, že se nám podaří v neděli tento výkon odčinit a vstoupíme do nového roku ziskem bodů."

Jakub Němec (trenér Olympiku): „Je před námi důležité utkání o play off, do kterého chceme jít z co nejlepší pozice. Proto je potřeba utkání s Ústím zvládnout a do nového roku vstoupit vítězstvím. Očekávám však náročné a mnohem vyrovnanější utkání než na podzim. Ústí posílilo, daří se jim pravidelně dělat body a předvádí velmi dobré výkony. Budeme muset předvést stoprocentní koncentrovaný výkon s maximálním nasazením a přístupem.”
___________________________________
NE 19:30 | SH Lovosice 

Profil haly

Lovosice | Chemik

Více
Adresa U stadionu 1022, 410 02 Lovosice
Kapacita 700 sezení / 100 stání
Vstupenky 30 Kč dospělí
Sleva pro FUTič mládež do 15ti let zdarma

Další aktuality

Známe termíny finále, začíná se v úterý 14. května v Chrudimi
Známe termíny finále, začíná se v úterý 14. května v Chrudimi 07.05.2024

Počtvrté bude mít finále play off 1. Futsal ligy stejné složení - vítěz základní části FK Chrudim vyzve úřadujícího mistra Interobal Plzeň. Série začne v úterý 14. května v Heřmanově Městci. Nového či staronového mistra poznáme nejpozději o dvanáct dnů později.

Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále!
Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále! 03.05.2024

FK Chrudim porazila ve třetím zápase Helas 7:2 a postoupila do finále, ve kterém vyzve Interobal Plzeň. David Drozd v zápase vstřelil 250. branku a vstoupil do Klubu 250. Sedmou branku domácích vstřelil legendární Roman Mareš. Výsledek série znamená, že bronzové medaile získala Slavia.

Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále?
Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále? 03.05.2024

V pátek večer může Chrudim dokončit dobře rozdělanou práci a po dvou výhrách 6:0 postoupit do finále, kam se již dostal loňský mistr Interobal Plzeň. Helas se ale nevzdává a bude chtít sérii prodloužit. Co zaznělo z kabin?