SK Interobal Plzeň - FTZS Liberec

Gabriel Rick (hráč Plzně): „Bude to náročný vstup do nového roku. Liberec není lehký soupeř, ale věřím, že předvedeme stejný výkon jako proti Chrudimi. Doma nechceme ztrácet body, takže uděláme vše pro to, aby všechny zůstaly v Plzni.“

Karel Vrabec (trenér FTZS): "Po vánoční přestávce nás čeká zápas na půdě úřadujícího mistra, který před pár dny porazil ještě do té doby neporaženou Chrudim. Jedeme s cílem potvrdit odvedený výkon proti Teplicím a zase to Plzni co nejvíce znepříjemnit, alespoň minimálně jako v domácím zápase. Chceme ukázat, že nebudeme pro nikoho snadným soupeřem."
____________________________________
PÁ 20:00 | SH Lokomotiva

Svarog FC Teplice - Žabinští Vlci Brno

Tomáš Künzl (asistent trenéra Svarog FC): "Na zápas s Žabinskými Vlky jsme natěšeni. Od pondělka jsme začali s tréninkem i s budoucími posilami, očekáváme bojovný výkon od Vlků. Naopak od nás očekáváme navázání na naše výkony, takže to je dle mého ideální start do ligy po krátké přestávce."

Michal Odehnal (trenér ŽV Brno): "Do Teplic jedeme navázat na naši přípravu a středeční zápas s Chrudimí. Máme jasně dané cíle a těch se chceme držet."
____________________________________
PÁ 20:00 | SH Teplice

FC Démoni Česká Lípa - SK Dynamo PCO České Budějovice

Karel Kruliš (trenér Démonů): "První duel v novém roce je pro nás existenční a nic jiného než výhru si nemůžeme dovolit, proto jsme se pečlivě připravovali a dokázali na poslední chvíli kádr doplnit a douzdravit. Pevně doufám, že kvalitně a výhra nás posune k vysněné záchraně. Věřím, že si po odmlce najdou cestu i naši nejvěrnější fanoušci a my je odměníme výhrou."

Štěpán Prokeš (hráč Dynama PCO): "Být na chvostu tabulky není nic příjemného, chceme v zápase plně bodovat a dotáhnout se tak na naše soupeře. Zároveň po krátké pauze konečně vítáme v týmu uzdravené hráče a věříme, že v sestavě, v jaké pojedeme do Lípy, splníme náš cíl. Po delší době chceme znovu okusit ten pocit vítězství."
____________________________________
PÁ 20:30 | MSH Česká Lípa | Livestream

Další aktuality

Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku!
Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku! 27.04.2024

V pátek 26.4.2024 se neodehrálo druhé utkání semifinálové série s Helasem Brno z důvodu zdravotních potíží chrudimského kapitána Matěje Slováčka. Nyní vám přinášíme informace, jak se bude celá série dále vyvíjet.

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.