AC Sparta Praha 17 - Svarog FC Teplice

Beni Simitči (trenér Sparty): „Poprvé se letos vůbec netěším na další zápas, a to zrovna proti Teplicím. Navzdory všem zdravotním potížím, které už tak v úzkém kádru máme se přidalo zranění Azema Brahimiho, jemuž se v úvodu zápasu obnovily potíže s kotníkem a musel hned odstoupit. Proti Svarogu půjdeme s tím, co máme a pokusíme se o zázrak, jen k tomu budeme potřebovat štěstí.“

Michal Hůla, brankář Svarog FC: "V pátek nás čeká poslední zápas v tomto roce. Věřím, že podáme dobrý výkon a že utkání zvládneme za tři body, aby se nám do nového roku lépe vstupovalo. Na Spartu jedeme s respektem k soupeři, ale s jasným cílem a to je výhra."
___________________________________
PÁ 20:00 | SC Řepy | Livestream

Profil haly

Praha | Řepy

Více
Adresa Na Chobotě 1420/16, 163 00 Praha 6 Řepy
Kapacita 400
Vstupenky 60 Kč
Sleva pro FUTič majitelé permanetky AC Sparta Praha a HC Sparta Praha zdarma

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?