Hosté se brankou Cupáka z dlouhé penalty ujali po změně stran vedení, domácí ale zareagovali chladnokrevným zakončením Dominika Šupa po přihrávce Lukáše Nečase. Ve zbylém čase nesmlouvavé a velmi vyrovnané bitvy mohla vítězství přiklonit na svoji stranu obě mužstva, rozhodující gól ale nepadl na žádné straně.

“Bylo to takové remízové utkání, i když pár šancí oba týmy měly,” vystihl zápas těsně po jeho skončení kapitán Jiří Vokoun. Domácí tak bodovali ve čtvrtém utkání v řadě. Další odehrají až v 9. ledna v Ústí nad Labem.

Jan Žežulka, brankář Olympiku: "Včera jsme odehráli naprosto vyrovnané utkání s Helasem. Na šance jsme možná byli o chlup lepší, ale musím říct, že včerejší zápas skončil zaslouženě pro obě strany."

David Cupák (Helas Brno): "Zápas za mě skončil spravedlivou remízou. První poločas si Mělník vytvořil více šanci než my. Naopak ve druhém poločase jsme byli aktivnější my. Za nerozhodného stavu jsme měli dvě velké šance, které pohotově zlikvidoval výborně chytající Žežulka. Bod z palubovky Mělníku bereme. Všem chci popřát pěkně prožití vánočních svátků a hlavně hodně zdraví do nového roku. Futsalu zdar!"

Statistiky

Další aktuality

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?

Kadaň si vybojovala pátý zápas, rozhodne se ve středu v Brně
Kadaň si vybojovala pátý zápas, rozhodne se ve středu v Brně 31.03.2024

Na posledního semifinalistu si budeme muset počkat do středy. Inter Kadaň podruhé porazil Helas ve své hale a vybojoval si pátý zápas. Brňané sice na severu Čech vedli 2:1, pak ale třikrát inkasovali a náskok domácích už nedotáhli. Rozhodne páté dějství v Brně.