Žabinští Vlci Brno - FC Démoni Česká Lípa

Michal Letzel (prezident ŽV Brno): "Čeká nás duel doslova existenční utkání, do kterého jistě půjdou oba týmy s ultramaximálním nasazením. Po minulém zápase s ústeckým Rapidem, který jsme absolutně nezvládli, nebyl náš tým vůbec v pohodě, přesto ale stále jsme a budeme klubem, který se spoléhá pouze na vlastní síly a hráče, na tom se nic nezmění. Pro vítězství nad Démony uděláme maximum. Jestli to bude stačit, uvidíme v pátek na palubovce."

Petr Zapletal (hráč FC Démoni Česká Lípa): "V pátek nás čeká veledůležité utkání, na které se musíme pořádně připravit. Doufáme, že se nám alespoň jeden ze zraněných stačí dát dohromady. Zápas napoví, kdo se přiblíží zachránění. Hraje se o šest bodů. Osobně věřím v naši sílu a tři body."
___________________________________

PÁ 19:45 | SH Vodova

SK Olympik Mělník - Helas Brno

Jakub Němec (trenér Olympiku): "Helas se na nás vždy dokáže dokonale takticky připravit, proto nás čeká velmi těžké utkání. Pro oba týmy je tento duel důležitý, protože vítězi hodně pomůže v tabulce. Bude to vyrovnaná taktická bitva. My jsme v posledním utkání na Helasu nezahráli moc dobře, ale nyní hrajeme doma, poslední zápasy se nám daří. Na to chceme navázat a Helasu vrátit poslední porážku."

Filip Havrda (Helas Brno): "Zápas s Mělníkem bude jistě opět vyrovnanou partií. Sílu soupeře známe, nicméně my budeme chtít navázat na domácí vítězný zápas se Slavií, který nám dodal dávku sebevědomí. V pátek budeme chtít v posledním letošním zápase naplno bodovat, abychom se v novém roce mohli stále rvát o TOP 5."
___________________________________
PÁ 20:00 | SH Mělník

FK Chrudim - SK Interobal Plzeň

Matěj Slováček (FK Chrudim): "V pátek očekávám vyrovnané utkání, které budou rozhodovat nejmenší detaily a střelecká produktivita. Nemyslím si, že by utkání v Lize mistrů mohla mít zásadní vliv na výkon v utkání, protože Plzeň měla dostatek času na regeneraci a přípravu na ligové utkání. My se budeme snažit oplatit Plzni porážku z loňského finále a udělat důležitý krok pro vítězství v základní části."

Peter Kozár (hráč Plzně): „Cesta v Lize mistrů skončila a musíme opět přepnout na ligovou sféru. Možná je pro nás výhodou, že nás rovnou čeká soupeř vysoké kvality, jako je Chrudim. Věřím, že zápas bude mít vysoké tempo, kvalitu a když zopakujeme výkony z Ligy mistrů věřím, že si body z Chrudimi odvezeme.“
___________________________________
PÁ 20:00 | MSH Chrudim | Livestream

AC Sparta Praha 17 - SK Slavia Praha

O tomto utkání si více přečtěte v tomto článku.
___________________________________
PÁ 20:00 | SC Řepy | Livestream

Další aktuality

Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol
Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol 01.05.2024

Evertonova kompletace hattricku završila druhé vítězství Chrudimi v sérii s Helasem se stejným skórem 6:0. Dvě branky přidal Radim Záruba a jednu Pavel Drozd. Východočeši mohou v pátek v Heřmanově Městci postoupit do finále, ve kterém si již své místo vybojoval Interobal Plzeň.

Vnuk rozhodl v závěru a Plzeň je ve finále!
Vnuk rozhodl v závěru a Plzeň je ve finále! 30.04.2024

Interobal Plzeň je prvním finalistou! Se Slavií ve třetím duelu vedl o poločase 2:0, sešívaní ale po změně stran zabrali, vyrovnali na 2:2 a pak také na 3:3. Při závěrečné power play ale rozhodl Tomáš Vnuk čtyřicet vteřin před koncem o postupu Interobalu do finále.

Z kabiny: Plzeň se v ůterý může stát prvním finalistou
Z kabiny: Plzeň se v ůterý může stát prvním finalistou 29.04.2024

Interobal Plzeň má v úterý první mečbol na postup do finále. Po vítězství 10:6 na domácí palubovce vyhrál úřadující mistr 5:1 také v Edenu. V úterý od 20:10 tak začne zápas, po kterém můžeme poznat prvního finalistu. Co zaznělo z obou kabin?