Helas Brno - SK Slavia Praha

David Presl (Helas Brno): "Pokud se vyvarujeme individuálních chyb a navážeme na poslední dva domácí zápasy proti Teplicím a Plzni,co se týče aktivity a bojovnosti,tak můžeme Slavii jednoznačně potrápit a tabulkově se k ni přibližit."

Jan Homola (kapitán Slavie): "S Helasem jsou to vždy vyrovnaná utkání. Je to náš tradiční soupeř. Po těžce zvládnuté bitvě v semifinále poháru se plně připravujeme na zápas v Brně. Musíme se odrazit od poctivé defenzívy a plnění taktických pokynů. Věřím že vyhrajeme a přivezeme si do Prahy další tři body do tabulky."
__________________________________
PÁ 19:30 | SH Vodova

Svarog FC Teplice - FK Chrudim

André Guimaraes (trenér Svarog FC): "Očekávám těžký zápas, naším soupeřem je velmi silný tým, individuálně i kolektivně. Ztratili body jen s námi, což ukazuje, jak jsou silní. Vzhledem k tomu, že jsme také dobrý tým a i přes problémy zůstáváme neporaženi, očekávám vyrovnaný zápas, ve kterém jsou možné všechny výsledky. Do utkání jdeme s vítěznou mentalitou, chceme zvládnout zápas a získat tři body."

Jaroslav Kubát (hráč FK Chrudim): "Po sérii zvládnutých utkání nás čekají Teplice, se kterými jsme v domácím prostředí remizovali. Vzájemné zápasy bývají hodně takticky svázané a oba týmy se moc nemají čím překvapit. Očekáváme těžký zápas, který vyhraje tým, který bude hladovější. Doufám, že naše střelecká pohoda bude pokračovat i tam."
__________________________________
PÁ 20:00 | SH Teplice | Livestream

SK Olympik Mělník - SK Dynamo PCO České Budějovice

Jan Žežulka, brankář Olympiku: "V pátek nás doma čekají Budějovice, které musíme porazit, pokud chceme udržet kontakt s TOP 6. Očekávám těžký zápas, protože Budějovice naopak potřebují sbírat všechny body, pokud si chtějí zajistit ligovou příslušnost i pro další sezonu. Věřím, že navážeme na zlepšené výkony a utkání zvládneme. Také bych rád pozval všechny mělnické fanoušky do haly, jejich podporu vždy cítíme a budeme ji potřebovat i teď v pátek!

Radim Pouzar (hráč PCO): "Po velmi dobrém utkání proti Helasu nás čeká další velmi kvalitní tym a tím Mělník na své palubovce rozhodně je. Rádi bychom dal bojovali o záchranu v soutěži, a to nám velí přivézt body. Všechny naše konkurenty můžu ujistit, že nic nebalíme."
__________________________________
PÁ 20:00 | SH Mělník

Další aktuality

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.